Ο «θρύλος» κλέβει την παράσταση (και τα πρωταθλήματα επίσης)


Δείτε βιντεάκια αφιερωμένα στην ομάδα της βουτιάς...Ως GreenZone δεν μπορούμε να μην ευχηθούμε χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας θίασο. Στην ομάδα του «θεάτρου», στον σύλλογο του Πειραιά, τον Ολυμπιακό.

Aνήμερα της Παγκόσμιας ημέρας του Θεάτρου, 27 Μαρτίου, γιορτάζουν ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το ψωμί τους και τη φήμη τους με θεατρινισμούς. Ποδοσφαιριστές που έκλεβαν τον ιδρώτα των αντιπάλων τους με θεατρικές βουτιές, εκμεταλλευόμενοι
το κύκλωμα της «παράγκας» που δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως παραδέχθηκε μόλις εχθές ο παλαίμαχος διαιτητής Πολατιάν - διαβάστε εδώ σχετικά).

Χρόνια πολλά λοιπόν στον Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς!Χρόνια πολλά στον Ανδρέα Νινιάδη!Χρόνια πολλά στον Στέλιο Γιαννακόπουλο!Χρόνια πολλά στον Αλέκο Αλεξανδρή!Χρόνια πολλά και στον Λουίς Ντιόγκο!Χρόνια πολλά και στον Βασίλη Τοροσίδη!Χρόνια πολλά σε όσους ακόμα βουτηχτές ξεχάσαμε (είναι και πολλοί...)
Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό!

Θυμηθείτε επικές βουτιές του Στέλιου Γιαννακόπουλου στα βίντεο που ακολουθούν. Θυμηθείτε τον Βασίλη Τοροσίδη να «σπαρταράει» εξαιτίας μίας… χιονόμπαλας. Και φυσικά θυμηθείτε την καλύτερη παράσταση όλων των εποχών σε ευρωπαϊκό επίπεδο: τις 15 βουτιές στο ματς Ολυμπιακός – Σεντ Ετιέν, σε ένα εκπληκτικό βίντεο του χρήστη peiramatistis13.
Keywords
Τυχαία Θέματα