Τιμή για Κατσίρη και Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Κατσίρης εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στους αγώνες που διογράνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Γαργαλιάνων «Άρτεμις». Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ο σκοπευτής του Τριφυλλιού απένειμε τα μετάλλια στις νικήτριες του αγωνίσματος Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών.
Το Σαββατοκύριακο 23-24/3 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Α’ Κατηγορίας που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Γαργαλιάνων “Άρτεμις”. Στον αγώνα έλαβε μέρος πλήθος αθλητών όλων των ηλικιών από διάφορους σκοπευτικούς ομίλους. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη συμμετοχή
αθλητών μικρής ηλικίας, το πολύ όμορφο σκοπευτήριο που όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς, αλλά κυρίως το ζεστό και γιορτινό κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα. Για άλλη μια φορά, οι περιφερειακοί σύλλογοι της επαρχίας αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει αγάπη και μεράκι με ότι ασχολείσαι, τα αποτελέσματα πάντα δικαιώνουν τον αγώνα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή του Δημήτρη Κατσίρη στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών. Ο Δημήτρης με κακή εμφάνιση (521/600) κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 13 αθλητές.

Μια ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για το σύλλογο μας, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της βράβευσης των αθλητών, όπου και προτάθηκε στον Αθλητή μας Δ. Κατσίρη να απονείμει τα μετάλλια στις νικήτριες του αγωνίσματος Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, ως εκπρόσωπος του τμήματος.

Η παραπάνω πρωτοβουλία των διοργανωτών, ανέδειξε την προσπάθεια που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό στο τμήμα της σκοποβολής του Παναθηναϊκού και δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ένας αθλητής του Παναθηναϊκού, καλείται να βραβεύσει νικητές αγώνων σκοποβολής. Ήταν τεράστια τιμή και για τον Παναθηναϊκό μας και για το τμήμα της σκοποβολής αλλά και για τον ίδιο τον αθλητή μας, που έχει αφιερώσει αρκετό και πολύτιμο χρόνο για την αναγέννηση του τμήματος.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στον πρόεδρο του Συλλόγου Λεωνίδας για τον άδικο χαμό της αγαπημένης του κόρης Γεωργίας.

Πηγή: http://panathinaikosshooting13.wordpress.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα