Υπέγραψαν οι αρχηγοί, ρήξη με Μπίαρσμιρ

Oι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης υπέγραψαν τους διακανονισμούς την Τρίτη, συμφωνία υπάρχει και με τον Κουίνσι, στα άκρα με τον Μπίαρσμιρ.

H διοίκηση του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά της να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση έχει έρθει σε επαφές
με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, προκειμένου να διευθετηθούν οι προτεινόμενοι διακανονισμοί.

Πρώτοι υπέγραψαν οι δυο αρχηγοί, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης, οι οποίοι φέρονται να συμφώνησαν να εισπράξουν και κάποια χρήματα που τους οφείλονται άμεσα και το υπόλοιπο ποσό να το λάβουν σε δόσεις. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους παίχτες.

Τα θετικά μηνύματα για τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθαν από την πλευρά του Κουίνσι Οβούσου, καθώς ο Γκανέζος εξτρέμ συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Τριφυλλιού και θα υπογράψει και αυτός τον σχετικό διακανονισμό, λαμβάνοντας αρχικά ένα ποσό από τα δεδουλευμένα του. Από τις περίπου 400.000 που οφείλονται στον Κουίνσι, ο παίχτης θα πάρει άμεσα το 35%, δηλαδή περίπου 150.000, τον Νοέμβριο νθα μπει στον λογαριασμό του 27χρονου μεσοεπιθετικού ένα 15% και το υπόλοιπο 50% που απομένει θα εισπραχθεί από τον ποδοσφαιριστή το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε δόσεις.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει ήδη ο Σωτήρης Νίνης έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τον διακανονισμό που του προτάθηκε, ενώ η διοίκηση των «πράσινων» είναι αισιόδοξη πως το ίδιο θα γίνει και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούσει στο όνομα Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος δεν έχει δεχθεί το συμβιβασμό, αλλά στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι ακόμα και στην FIFA να προσφύγει ο σουηδός αμυντικός, ο Παναθηναϊκός θα έχει με το μέρος του τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, που έχουν αποφασίσει ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μπορούν να αποπληρωθούν σε μέχρι και 48 δόσεις. Κάτι που, βεβαίως, δε συμφέρει τον Μπιάρμιρ, αλλά οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το σχοινί εάν ο Σουηδός παραμείνει αδιάλλακτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα