«Νοσταλγεί» και η Real News!

Στο κόλπο των «νοσταλγών» μπαίνει και η φιλο-Ολυμπιακή - αντι-Παναθηναϊκή Real News, με ένα δημοσίευμα γεμάτο ψεύδη και ανακρίβειες...
Νοσταλγεί τον «οικονομικά εύρωστο» Γιάννη Βαρδινογιάννη η Real News και πολεμάει τον Σεμπάστιαν Λέτο, τους «κακούς» πολυμετοχικούς και τον Γιάννη Αλαφούζο, σε ένα άκρως προβοκατόρικο και προπαγανδιστικό κείμενο η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Με το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν
Λέτο αποφάσισε να ασχοληθεί η αντι-Παναθηναϊκή πολιτική εφημερίδα Real, ο οποίος μαζί με το Λουκά Βύντρα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Παναθηναϊκού και όπως... αποκαλύπτει είναι αρνητικός σε μείωση του συμβολαίου του.

Ως είδηση μάλιστα αναφέρει συνάντηση που είχε πριν αρκετό καιρό ο μάνατζερ του Λέτο Φερνάντο Κοσεντίνο και ο τότε προέδρος Δημήτρη Γόντικας, η οποία δεν είχε καταλήξει σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αναμένεται νέα κρούση προς το περιβάλλον του Αργεντινού, αυτή τη φορά μέσω του Κώστα Ελευθεράκη, με το μέλος της τεχνικής επιτροπής να είναι αισιόδοξο πως θα πετύχει είτε τη μείωση των αποδοχών του παίκτη, είτε την επέκταση για ακόμα ένα χρόνο χωρίς να δοθούν επιπλέον λεφτά.

Τώρα, βέβαια εδώ γεννάται ένα πολύ μεγάλο ερώτημα: Πού το έμαθε;

Γιατί μιλάμε για την εφημερίδα την οποία έχει χαρακτηρίσει «αντι-Παναθηναϊκή» ο Γιάννης Αλαφούζος. Συνεπώς δύο συμπεράσματα προκύπτουν. Ή λέει ψέματα ή διοχετεύουν πληροφορίες σε αντι-Παναθηναϊκούς πρόσωπα του Συλλόγου.

Η συνέχεια του άρθρου της εφημερίδας που ανήκει σε αυτόν που «αγαπάνε» παράγοντες του Παναθηναϊκού και που έχει εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τη νυν διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη (πακέτο πάνε συνήθως αυτά τα δύο), κάνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα και θα καταλάβαιτε περί τίνος πρόκειται... Το δυστύχημα είναι πως τέτοια προπαγανδιστικά και γεμάτα ψεύδη κείμενα γράφονται σε μία πολιτική εφημερίδα, που θα έπρεπε να τηρεί ουδέτερη στάση στα θέματα του Παναθηναϊκού και να γράφει αν μη τι άλλο αλήθειες.

Κατά 95% περίπου υποτιμήθηκε η αξία της μετοχής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε διάστημα μόλις τεσσάρων χρόνων. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το μετοχικό κεφάλαιο των «πρασίνων» είναι μόλις 9,6 εκατ. ευρώ, από τα 180 εκατ. ευρώ που ήταν πριν από το 2008, οπότε η... παρέα της πολυμετοχικότητας αποφάσισε να μπει στο «τριφύλλι».

Είναι γεγονός ότι έγινε κατασπατάληση της περιουσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού έφυγαν ανεξέλεγκτα τα λεφτά από τα ταμεία. Ανθρωποι που δεν το άξιζαν πλούτισαν και η ομάδα έφτασε σήμερα να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και κινδυνεύει με οικονομικό κραχ. Είναι χαρακτηριστικό όη οφείλονται λεφτά σε παίκτες τα οποία εξοφλούνται σε δόσεις, ενώ απλήρωτοι εδώ και καιρό παραμένουν οι προπονητές των ακαδημιών της ομάδας... Πώς, όμως, φτάσαμε σε αυτό το σημείο;

Οι διαδοχικές αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που έγιναν
Keywords
Τυχαία Θέματα