«Νέος Κατσουράνης» ο Κουίνσι;

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουίνσι, αν ισχύει το δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει πως οι «πράσινοι» σκέφτονται τη λύση του συμβολαίου του;
Σύμφωνα με τη “Live Sport”, άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένοι με την απόδοση του Κουίνσι στα γήπεδα, τον οποίο θεωρούν αδιάφορο, και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του άμεσα.

Για τον
Γκανέζο δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό το καλοκαίρι και είναι και από τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, συνεπώς αν αποχωρήσει, θα εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα.

Αγωνιστικά, βέβαια, όπως έγινε και με την περίπτωση Κατσουράνη, το πλήγμα θα είναι τεράστιο. Μπορεί ο Κουίνσι φέτος να προβληματίζει με την απόδοσή του και να έχει προσαρμοστεί στη γενικότερη μετριότητα και αδιαφορία, το ρόστερ όμως είναι τόσο ελλιπές που η παρουσία του είναι απαραίτητη στους αγώνες. Εκτός και αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει πράγματι πλέον αγωνιστικούς στόχους (θυμίζουμε πως και το Κύπελλο παραμένει μεγάλος στόχος), ούτε θα έχει τα επόμενα χρόνια, όπως παραδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος.

Εκτός του Κουίνσι, αλλά και του Μπουμσόνγκ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που πιθανότατα θα αποχωρήσει είναι ο Σενεγαλέζος Σο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι. Ο αμυντικός μέσος προπονήθηκε πρόσφατα, όμως αν δεν τα καταφέρει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό σύντομα.
Keywords
Τυχαία Θέματα