Με γενική είσοδο 3 ευρώ

Tον Ηλυσιακό αντιμετωπίζει σήμερα, στις 19:00, ο Παναθηναϊκός στο Ο.Α.Κ.Α. με τη διοίκηση να βάζει τα εισιτήρια στην τιμή των 3 ευρώ για να προσελκύσει τον κόσμο να πάει στο γήπεδο...

Στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α1, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στο Ο.Α.Κ.Α., στις 19:00, και ψάχνει μια νίκη ψυχολογίας
που θα τον βοηθήσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, ενόψει και του δύσκολου ματς που έπεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ έχει ορίσει για το εν λόγω παιχνίδι γενική είσοδο 3 ευρώ και ως προς αυτό εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Η προσφορά αφορά όσους επιλέξουν να αγοράσουν εισιτήριο μέσω του διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ηλυσιακό για την Basket League ΟΠΑΠ, με μία προσφορά για τους φίλους της ομάδας: Η γενική είσοδος θα είναι 3 ευρώ για όσους κλείσουν τη θέση τους μέσω ίντερνετ.

Η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου (19.00, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) και όσοι αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω Ιντερνετ και στο www.paobc.gr ή στο www.viva.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα μόνο με 3 ευρώ. Με αγορά εισιτηρίων μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αγώνα, όλα γίνονται πιο εύκολα, καθώς μπορείτε να τυπώσετε το εισιτήριο και να πάτε απευθείας στη θύρα εισόδου, χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια».
Για το παιχνίδι μίλησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας:

«Αντιμετωπίζουμε τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα και όπως κάθε αγώνας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Οφείλουμε λοιπόν να παίρνουμε κάθε παιχνίδι σοβαρά, όπως οφείλουμε και να βρούμε όλοι μας τον καλό μας εαυτό, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να είμαστε σοβαροί και για τα 40 λεπτά του αγώνα με τον Ηλυσιακό, αλλά και κάθε αγώνα ανεξάρτητα από το αν είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα ή την Ευρωλίγκα. Για εμάς και για τον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε για το ματς:

«Υποδεχόμαστε τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο για εμάς παραμένει το ίδιο. Σοβαρότητα και σταθερότητα για 40 λεπτά. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Δεν έχουμε απουσίες, δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με μια καλή εμφάνιση».
Keywords
Τυχαία Θέματα