Άλλο πράγμα οι διοικήσεις, άλλο ο Παναθηναϊκός!

Κατάθεση ψυχής από το Σωτήρη Νίνη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τόσο για τη δική του αποχώρηση όσο και για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στους Κατσουράνη και Καραγκούνη.

Ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με… παράσημο ένα εξώδικο από τη διοίκηση Γόντικα, είναι από τις εξαιρέσεις ποδοσφαιριστών που απομακρύνονται από το Τριφύλλι με άκομψο τρόπο
και παρόλα αυτά συνεχίζουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο.

«Άλλο πράγμα οι διοικήσεις, άλλο ο Παναθηναϊκός», είπε ο Σωτηράκης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο με τον αποχώρησαν οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης.

Σχετικά με τους… νοσταλγούς που τον είχαν εδώ και καιρό βάλει στο στόχαστρό τους, χωρίς να θέλει να ονοματίσει την αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News είπε: «Δεν ξέρουν ποιος είμαι, όπως ούτε εγώ ξέρω αυτούς. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω».

Ο διεθνής μέσος μίλησε στην εκπομπή της ΝΕΤ, την «Αθλητική Κυριακή»:

Για την γνώμη που έχουν στην Ιταλία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν έχουν την καλύτερη άποψη για εμάς. Οι παίκτες δε παρακολουθούν εμάς, προτιμούν μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Μας βλέπουν μόνο όσοι ασχολούνται αρκετά με το ποδόσφαιρο και δυστυχώς έχουν κακή άποψη».

Για την Πάρμα:

«Έχουμε 3 νίκες σερί, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως αυτό δεν αρκεί, πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αυτό είναι το ζητούμενο και έτσι μόνο θα μπορέσουμε να ανέβουμε και φτάσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η αλλαγή στην τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και δουλεύω σε αυτό το πλαίσιο για να αφομοιώσω όλες τις αλλαγές, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει».

Για την κρίση στην Ελλάδα και την άποψη των Ιταλών:

«Ρωτάνε συνέχεια για την κατάσταση στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται πολύ και ειδικά τις μέρες που ήταν να ψηφιστούν τα μέτρα όλοι με ρωτούσαν. Ξέρουν την κατάσταση και δε μπορούν να καταλάβουν γιατί μία χώρα σαν την Ελλάδα έχει τέτοια προβλήματα».

Για το όνειρο του και αν το έχει εκπληρώσει:

«Το όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν να παίξω μπάλα. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που μπόρεσα να το πετύχω. Νοιώθω δικαιωμένος που έφυγα με όσα γράφονται με βοηθούν να καταλάβω πόσο καλά έκανα. Υπήρξαν άνθρωποι που είπαν πολλά γύρο από το όνομά μου χωρίς να με ξέρουν. Δεν θέλω να πω ονόματα, δεν υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος καταλαβαίνει».

Για τη διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία:

«Το περιβάλλον στην Ελλάδα σε πιέζει υπερβολικά πολύ και δε σε αφήνει να χαρείς την δουλειά σου. Εδώ είναι δύσκολα αλλά μπορείς να χαρείς αυτό που κάνεις. Η πίεση στον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλη και από τους φιλάθλους γιατί είναι μία τεράστια ομάδα και πρέπει πάντα να νικάει».

Για τους στόχους του και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν:

«Θέλω να είμαι υγιής, έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές αλλά γύρισα δυνατός
Keywords
Τυχαία Θέματα