Μυλωνά: «Για άλλα 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό»!

Συγκίνηση κι ενθουσιασμό προκαλούν οι δηλώσεις της Ξανθής Μυλωνά πως θα επιστρέψει στο Τριφύλλι για να αγωνιστεί για άλλα 10 χρόνια, αφού είναι η ομάδα που αγαπά... Mε διαφορετικό πρόσωπο θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από τις αλλαγές στο ρόστερ.

Τα οκτώ χρόνια της Ξανθής Μυλωνά στον Παναθηναϊκό είναι πολύ λίγα, τόσο για την ίδια, όσο και για την ομάδα και τους οπαδούς της. Επί των ημερών της το Τριφύλλι γνώρισε ημέρες δόξας και η απόφασή της να αποχωρήσει από
την ομάδα της καρδιάς της είναι προσωρινή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα «volley24.gr», η Ξανθή Μυλωνά δείχνει αποφασισμένη να μην κόψει τους δεσμούς της με το Τριφύλλι και αναφέρει πως θα επανέλθει στην αγαπημένη της ομάδα για να αγωνιστεί άλλα 10 χρόνια!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να διακόψω την συνεργασία μου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό θα συμβεί για μια σεζόν. Σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην αγαπημένη μου ομάδα για να αγωνιστώ για άλλα 10 χρόνια σε αυτήν! Είμαι 32 ετών και εκτιμώ πως μπορώ να αγωνιστώ στο συγκεκριμένο συγκρότημα μέχρι τα 42 μου, εάν και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Τη νέα σεζόν θα παρακολουθώ την ομάδα από τις εξέδρες των γηπέδων με την ευχή να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο νέο Πρωτάθλημα».
Αλλαγές στο ρόστερ

Από την άλλη, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα κατέβει στα παρκέ της Α1 την επόμενη σαιζόν με διαφορετικό πρόσωπο, αφού είναι πολλές οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας.

Η Άννα Καρπουζά συμφώνησε με τον Πανναξιακό, μετά από τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση της 22χρονης κεντρικής, ενώ η ομάδα της Νάξου ενδιαφέρεται και για τη διεθνή κεντρικό Μαρία Χατζηνικολάου, η οποία όμως είναι ελεύθερη και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ακόμα και κάποια πρόταση από το εξωτερικό, αφού ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορέσει να της καλύψει το συμβόλαιό της.

Aπό την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκτήσει τις Κουντουρά, Καββαδία και Μάρκου που αγωνίζονταν στον Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ συμφώνησε και με την Έλενα Γλύκα η οποία έχει συνδεθεί με το σύλλογο της Κηφισιάς. Η 18χρονη πασαδόρος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και μαζί με την Έλενα Κουντουρά θα καλύψουν την θέση της πασαδόρου στην ομάδα.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί και με τη 16χρονη Βασιλαντωνάκη, το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλλεϋ που χρίστηκε μάλιστα διεθνής σε τόσο μικρή ηλικία. Τα εναπομείναντα κενά στο ρόστερ θα καλυφθούν από ξένες βολλεϋμπολίστριες.
Keywords
Τυχαία Θέματα