Έρχεται ο Κουίνσι, ενισχύεται και με μέσο

Tετάρτη ή Πέμπτη θα αφιχθεί ο Κουίνσι στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του. Ενθουσιασμένος δηλώνει ο παίχτης που ανυπομονεί να ξαναφορέσει τα πράσιν. Θα ακολουθήσει ενίσχυση και με μέσο.

Ο Κουίνσι Οβούσου μετά το ματς με τη Μάδεργουελ θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο το σίριαλ της μεταγραφής του που έχει τραβήξει όλο το καλοκαίρι.


Ο Δημήτρης Γόντικας είχε επαφές με τον μάνατζερ του Κουίνσι, Λίαμ Κάλεντερ, και ομάδα του την Αλ Σάαντ και ήρθαν σε συμφωνία. Ο Γκανέζος θα έρθει στην Ελλάδα, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 550.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους) και στη συνέχεια θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, ο Κουίνσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η συμφωνία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το Τριφύλλι, αφού η Αλ Σάαντ είναι πολύ πιθανό να μην εισπράξει καθόλου χρήματα, αλλά θα έχει λαμβάνειν σημαντικά μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης (πιθανολογείται 50%).

Μετά τις υπογραφές με τον Κουίνσι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για μεταγραφή ενός box-to-box μέσου, με επιτελικές αρετές, για να συμπληρωθεί το ρόστερ όπως ακριβώς το οραματίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο παίχτης αυτός δε θα είναι ο Αντρέ Κάστρο, αφού η Πόρτο τον συμπεριλαμβάνει φέτος στα πλάνα της.
Ενθουσιασμένος ο Κουίνσι
Αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο γκανέζος εξτρέμ γίνεται πραγματικότητα. Ο Κουίνσι ανυπομονεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού, αφού η συγκεκριμένη εξέλιξη τον ικανοποιεί πλήρως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Πράσινη», ο Γκανέζος φέρεται να είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του τα εξής:

«Από την αρχή αυτό που ήθελα ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Εδώ και πολλές εβδομάδε με έχει φάει η αγωνία.

Είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Δεν μπορώ να περιμένω να δουλέψω και πάλι με τα παιδιά, να ακούσω τις οδηγίες του κόουτς και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Keywords
Τυχαία Θέματα