Με Πετρόπουλο στην κορυφή

Με τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Ο Φερέιρα δοκίμασε και τον Τριανταφυλλόπουλο στην άμυνα...

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον του αξιόλογου Αστέρα Τρίπολης και στο δίτερμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
δοκίμασε νέα πρόσωπα για την ενδεκάδα.

Στο πρώτο μέρος του διπλού, ο πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα, Πίντο στο κέντρο της άμυνας, τον Σεϊταρίδη δεξιά, τον Σπυρόπουλο αριστερά, τους Βιτόλο, Μαρίνο αμυντικά χαφ, τον Μαυρία δεξι εξτρέμ, τον Κουίνσι αριστερό, τον Χριστοδουλόπουλο σε ελεύθερο ρόλο και τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή φαντάζει και η πιθανότερη ενδεκάδα για το κυριακάτικο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φερέιρα έβγαλε τον Σεϊταρίδη, πέρασε μέσα τον Τριανταφυλλόπουλο, στέλνοντας τον Βύντρα δεξί μπακ, ο Σο πήρε τη θέση του Μαρίνου και ο Φορναρόλι του Πετρόπουλου. Αυτό το σχήμα δύσκολα θα εμφανιστεί στο χορτάρι, καθώς ο Σο δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ως βασικός, ενώ και ο Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, αφού παρά την κατοχή της μπάλας, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται στα μέχρι τώρα παιχνίδια του να κάνει τελικές προσπάθειες. Ο Φερέιρα ζητούσε ανάπτυξη κυρίως από τα άκρα, διότι πιστεύει πως από εκεί θα «χτυπήσει» τον Αστέρα Τρίπολης. Mάλιστα, ζήτησε από τα δύο μπακ να ανεβαίνουν ψηλά και στους εξτρέμ να πατούν περιοχή για να δημιουργούν περισσότερους κινδύνους.
Keywords
Τυχαία Θέματα