Κρατά το ποσοστό του ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημερώθηκε για τα χρήματα που έχουν μπει στην Α.Μ.Κ. και εντός της ημέρας θα συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για να διατηρήσει το ποσοστό του...

O Aνδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό από το 2008 και εξής, θα συνδράμει στην Α.Μ.Κ. με το ποσοστό του, συμπληρώνοντας το ποσό που χρειάζεται για να το διατηρήσει.


Σήμερα Παρασκευή ολοκλρώνεται η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, ελέω Σαββατοκύριακου. O Mr. MIG έχει καταθέσει 175.459 ευρώ, χρήματα που έχουν ήδη μετοχοποιηθεί. Έχει στην κατοχή του 10,26% των μετοχών μέσω της εταιρίας Panamind Holdings και 1,26% ως φυσικό πρόσωπο, ήτοι 11,44%. Για να διατηρήσει αυτό το ποσοστό, θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ, κάτι που αναμένεται να πράξει εντός της ημέρας.

Βεβαίως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αναφέραμε και σε προχθεσινό άρθρο, έχει σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού και με τη χορηγία του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, το οποίο ανήκει στον όμιλο MIG του οποίου ηγείται. Ήταν η μοναδική χορηγική σύμβαση της ΠΑΕ που δεν αναθεωρήθηκε προς τα κάτων και παρέχει στον Παναθηναϊκό υπηρεσίες ύψους 200.000 ευρώ, ενώ επίσης περιλαμβάνει ενοίκιο σουίτας 20 θέσεων αξίας έναντι περίπου 50.000 ευρώ, αγορά 4 εισιτηρίων VIP αξίας 8.000 ευρώ και 15 εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 7, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Στην Α.Μ.Κ. έχουν συμμετάσχει η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με ένα ποσό που δεν υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, 1,1 λιγότερα από το 3,1 που προβλέπει το 57,7& που εκπροσωπεί και ο Αδαμάντιος Πολέμης με 245.100 ευρώ, ποσό που υπερκαλύπτει το 4,45% της εταιρείας Viewfield Enterprices και τον οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού του, στο 5,69% των μετοχών.

Θα μπορούσε να συμμετάσχει και ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού, καθώς για πρώτη φορά μπήκε πλαφόν 300 μετοχών, που σημαίνει ότι με δεδομένη την τιμή μετοχής στα 0,34 σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μπει στην ΠΑΕ πληρώνοντας μόλις 102 ευρώ, ωστόσο δεν υπήρξε καμία διαφήμιση, γεγονός που προκάλεσε απορίες ( εδώ)...
Keywords
Τυχαία Θέματα