Τριανταφυλλόπουλος: «Δυσκολίες αγωνιστικά και... εξωαγωνιστικά»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, για τον κόσμο του Τριφυλλιού και για την δική του πρόοδο που οφείλεται κυρίως στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
μίλησε στην τηλεόραση της NOVA και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα που θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θεωρεί πως το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα θα είναι σφιχτό και δύσκολο και πως δεν θα κριθεί στα πολλά γκολ.

Σχετικά με τις δικές του επιδόσεις και την προώθησή του στην πρώτη ομάδα τόνισε πως ακόμα έχει πολλά να μάθει, ειδικά χάρις στον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο «Τριάντα» ευχαρίστησε τους φιλάθλους που στέκονται δίπλα στην ομάδα κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, οι οποίες, όπως υπογράμμισε, είναι πολλές τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγνιστικά!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Οι δύο διοργανώσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Σε κάθε διοργάνωση έχουμε διαφορετικούς στόχους. Κανονικά δεν πρέπει να μας επηρεάσει τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο αυτό το παιχνίδι και την νίκη, που είναι σημαντική για την ομάδα. Και βαθμολογικά, αλλά και γιατί θέλουμε να αρχίσουμε ένα σερί νικών. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που δώσαμε στο Ολίμπικο έχει περάσει και κοιτάμε μόνο μπροστά».

Για την κούραση των ποδοσφαιριστών:

«Βγαίνει. Είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ειδικά στο τέλος υπήρχε κούραση. Δεν κάναμε κινήσεις μπροστά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μας ταλαιπωρούν και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε τελευταία. Μόλις επανέλθουν όσοι λείπουν, θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι σφικτό και δεν θα κριθεί στα πολλά γκολ. Η Κέρκυρα έχει δυνατή άμυνα και εμείς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε εύκολα κάποιο τέρμα. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν μπορεί να αρχίσει σερί νικών:

«Πιστεύω ότι είναι καιρός να αρχίσουμε ένα σερί νικών».

Για το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα:

«Βαθμολογικά μπορεί να καλυφθεί. Είμαστε ακόμα στην μέση του πρώτου γύρου. Αν αρχίσουμε ένα σερί νικών, τότε θα έχουμε καλό μέλλον».

Για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα:

«Θεωρώ πως είναι σταθερά. Έχω κάνει σταθερά παιχνίδια με σχετικά καλή απόδοση και θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθούν και προσπαθώ να τους βοηθήσω κι εγώ. Μαθαίνω από όλους, ειδικά από τον κ. Φερέιρα και θα προσπαθήσω στην συνέχεια να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για το «αγκάλιασμα» του ίδιου από τον κόσμο της ομάδας:

«Σίγουρα είναι μια επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο, όμως θα είναι καλύτερο να είναι για όλη την ομάδα, μέσα από τα αποτελέσματα και τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσου
Keywords
Τυχαία Θέματα