Μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός εναντίον της Κηφισιάς, από την οποία έχασε με 3-1 σετ. Μπορούσε να πάρει έστω έναν βαθμό, αλλά έχασε το τέταρτο σετ στις λεπτομέρειες. Σοβαρός ο κίνδυνος για υποβιβασμό...

Το Τριφύλλι ηττήθηκε με 3-1 από την Κηφισιά, πληρώνοντας τα λάθη και το νωθρό ξεκίνημα στα δύο πρώτα σετ. Στο τέλος, οι
«πράσινοι» προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν ούτε πόντο. Έτσι, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στη Γλυφάδα είναι ζωής και θανάτου, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε σήμερα το τρίποντο εναντίον του Μίλωνα.

Ο Στέλιος Καζάζης ξεκίνησε το ματς με τους Λιβαθηνό, Πρωτοψάλτη, Ιωάννου, Στίγγα, Βόγκελ, Ραγκουτζόνι και λίμπερο τον Ζήση.

Η ομάδα της Κηφισιάς ήταν πιο συγκεντρωμένη στα δύο πρώτα σετ του ματς, μπήκε δυνατά και εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένες φάσεις και τα λάθη του Παναθηναϊκού. Έτσι, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στα σετ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (25-19). Να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2ου σετ, οι οπαδοί του Τριφυλλιού γέμισαν το Ζηρίνειο, ερχόμενοι από τον Τάφο του Ινδού και τη μεγάλη νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών επί του Ικάρου Καλλιθέας.

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο τρίτο σετ, έδειξε σοβαρότητα και βελτίωση σε όλες τις γραμμές και χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα το κατέκτησε με 22-25. Στο τέταρτο σετ δόθηκε μεγάλη μάχη και παρότι η Κηφισιά φαινόταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη, το Τριφύλλι με δυναμική ανάκαμψη ισοφάρισε σε 24-24. Ωστόσο το καθαρό μυαλό των παιχτών της Κηφισιάς τους έδωσε το τρίποντο και πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει σοβαρά να πέσει κατηγορία.

Κομβικό για το μέλλον του τμήματος θα είναι το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής εναντίον του Ηρακλή και οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα πρέπει να γεμίσουν το κλειστό της Γλυφάδας για να σπρώξουν την ομάδα στην επικράτηση που μπορεί να είναι καθοριστική για την παραμονή στην Α1.
Τα σετ: 25-19, 25-19, 22-25, 27-25
Keywords
Τυχαία Θέματα