Epanekkinhsh kai peripatos

Με ανεβασμένη ψυχολογία και καταπληκτικές τις Νούσια και Βασιλαντωνάκη, ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα τη νίκη επί του Ωραιοκάστρου με 3-0 σετ! Ευεργετική η αλλαγή προπονητή και σημαντική η βαθμολογική ανάσα για τις «πράσινες» που μπορούν να σώσουν την κατηγορία...

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε σήμερα στο κλειστό της Κυψέλης το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος
και πήρε με χαρακτηριστική άνεση το πολυπόθητο «τρίποντο» με 3-0 σετ. Με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον οι «πράσινες» θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, αφού η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες και ταλέντο και με τη βοήθεια του νέου προπονητή, την επιστροφή της αρχηγού του Παναθηναϊκού στο παρκέ στα ερχόμενα παιχνίδια και πιθανή απόκτηση και μίας ακραίας ξένης, όλα γίνονται.

O Γιώργος Ρούσης ξεκίνησε με τις Καββαδία, Ιχτιάρη, Κουντουρά, Νούσια, Μαλουσάρη, Βασιλαντωνάκη και λίμπερο τη Μάρκου, ενώ η Ξανθή Μυλωνά βρισκόταν στις εξέδρες για να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινες» πήραν από νωρίς το κεφάλι στο σκορ με 3-0 και 10-6, με την Κουντουρά να μοιράζει σωστά το παιχνίδι και τις Νούσια και Βασιλαντωνάκη να τελειώνουν τις περισσότερες επιθέσεις του Τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός με το σκορ στο 16 -11 πήρε προβάδισμα πέντε πόντων και από το σημείο εκείνο αύξανε συνεχώς τη διαφορά με το σετ να τελειώνει με 25-14. Η Νούσια ήταν αυτή που τράβηξε περισσότερο στο σκοράρισμα και η Κουντουρά, με καλή εμφάνιση, δημιούργησε προβλήματα στην υποδοχή του Ωραιοκάστρου.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πόντο-πόντο κοντά στο σκορ. Από το 4-3 οι «πράσινες» έκαναν ένα σερί τριών πόντων και από το 7-3 κι εξής επέβαλαν το παιχνίδι τους. Στο 16-10, η προπονήτρια του Ωραιοκάστρου, Ευστρατία Κοκκίνου πήρε τεχνικό τάιμ άουτ για να σταματήσει το ρυθμό του Τριφυλλιού, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα, αφού τα κορίτσια του Ρούσου με ορθές επιλογές στην επίθεση και με την Καββαδά να είναι καλή στο μπλογκ έφθασαν στο 23-13. Το σετ τελείωσε εύκολα με 25-15, με την Βασιλαντωνάκη να παίρνει τον τελικό πόντο.

Το τρίτο σετ ήταν περισσότερο ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για κάθε μπαλιά, για κάθε πόντο. Στο 8-6 και με το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την αμυντική του εικόνα και έχοντας καθαρό μυαλό και σωστές επιθετικές επιλογές έφθασε στο 16-9. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθόλου, με το τρίτο σετ να πηγαίνει και αυτό στις «πράσινες» με 25-15.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ...
Keywords
Τυχαία Θέματα