Κωνσταντίνου: «Θα μπουν λεφτά»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για τα έξοδα λειτουργίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον και υπογράμμισε πως στόχος για φέτος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα μπουν χρήματα στα ταμεία του Τριφυλλιού, ενώ μίλησε και για τα λειτουργικά έξοδα που θα πρέπει
να μειωθούν.

Σχετικά με το αν θα παραμείνει και τη νέα περίοδο δωρεάν στην Παιανία η ομάδα, σημείωσε πως είναι κάτι που δνε το γνωρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιο»:

Για τα έξοδα λειτουργίας της ΠΑΕ: «Ακόμη δεν έχουν μειωθεί σημαντικά γιατί υπάρχουν και κάποια μεγάλα συμβόλαια παικτών που παραμένουν στην ομάδα. Γι’ αυτό σας λέω ότι δεν έχουν μειωθεί. Υπάρχουν και οι διακανονισμοί με παίκτες που έχουν φύγει. Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα υπάρχει σχεδιασμός από τη διοίκηση. Θα φωνάξει τους παίκτες για να κάνει μείωση συμβολαίων και να δούμε πόσοι θα μείνουν. Δεν έχει οριοθετηθεί το μπάτζετ της νέας χρονιάς γιατί με κάποιους παίκτες ίσως να μην φτάσουμε σε συμφωνία».

Για τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας: «Κανείς δεν ξέρει το σκεπτικό του κυρίου Αλαφούζου. Το σίγουρο είναι ότι θα μπουν λεφτά στην ομάδα. Είπε ότι τον Μάρτιο ο Παναθηναϊκός θα είναι στην Ευρώπη και θα είναι καλύτερα. Και πως αντί για 2-3 χρόνια εξυγίανσης που χρειάζεται η ομάδα, αυτό θα γίνει σε 1-1,5 χρόνο. Κάτι θα έχει βρει και προφανώς θα το ανακοινώσει στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Δεν υπάρχει θέμα μη αδειοδότησης».

Για τη χρήση της Παιανίας και του χρόνου: «Δεν το ξέρω αν υπάρχει συμφωνία. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την Παιανία δεν θα αφήσουν έτσι τον Παναθηναϊκό».

Για το μπάτζετ και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Οι στόχοι δεν μπορούν να αλλάξουν. Η ομάδα πρέπει να βγει στην Ευρώπη. Να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν δεν μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, να μπει στους ομίλους του Europa League.

Εάν τα καταφέρει θα πάρει κάποια χρήματα, σίγουρα λιγότερα από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και πάλι θα είναι σημαντικά. Εδώ στην Ελλάδα το μπάτζετ έχει πέσει σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει ομάδα, ο Αστέρας που είναι δεύτερος και έχει μικρότερο μπάτζετ από εμάς. Με τα μεγέθη και την κατάσταση της οικονομίας, μπορείς να βρεις παίκτες με τους οποίους ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο πωλήσεων παικτών και τις φήμες για τον Μαυρία: «Εκ των πραγμάτων ο Παναθηναϊκός μπορεί να δεχθεί, αρκεί να είναι ικανοποιητικές οι προτάσεις αυτές. Ποιος στην ομάδα δεν θέλει να δει έναν παίκτη του να παίζει τη Γιουβέντους; Αρκεί να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές. Ο Μαυρίας είναι ένα παιδί που θέλει να παίξει στο εξωτερικό».

Για το θέμα προπονητή: «Ο Φάμπρι έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι σίγουρα μέχρι το τέλος. Το μπάτζετ το κανονίσει η ΠΑΕ. Το θέμα του προπονητή το χειρίζεται ο κ. Αλαφούζος. Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα