Φήμες για λύση 8 εκατ. ευρώ

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως ετοιμάζει να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς όπως προέκυψε στο ΔΣ της Πέμπτης, έχει εξασφαλίσει 8 εκατ. ευρώ...

To Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε μία είδηση που μπορεί να αποτελέσει σωτηρία στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το Τριφύλλι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού
Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Την πληροφορία αποκάλυψε ο Χρήστος Παναγόπουλος τονίζοντας:

«Υπάρχουν Παναθηναϊκοί που θέλουν να βάλουν λεφτά. Είμαστε κοντά σε ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια Ευρώ».

Ο «Mr. ΣΚΑΪ» φέρεται πως ρώτησε τον Γιώργο Στάμο, στο χθεσινό Δ.Σ. : «Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατ. ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;», με τον οικονομικό διευθυντή να απαντάει θετικά, αλλά και να ξαφνιάζει με τον ισχυρισμό του πως θα χρειαστεί να αλλάξει η τιμή της μετοχής.
Σίγουρα πάντως, πέρα από το θετικό της είδησης πως μπορεί να μπει ένα ποσό της τάξης των 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, επικρατεί προβληματισμός για την μεγάλη καθυστέρηση της ΑΜΚ (22 Απριλίου αναφέρουν τα ρεπορτάζ), καθώς οι «πράσινοι» καίγονται άμεσα για ρευστό. Να υπενθυμίσουμε πως η αύξηση φημολογούνταν πως θα οριστεί το συντομότερο δυνατό, αμέσως μετά τη λήξη των πριγκιπικών παραμυθιών στην αρχή της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα