Παναθηναϊκή γιορτή στο Ο.Α.Κ.Α.

Με τον Στεφάν Λάσμε να αγωνίζεται κανονικά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Αναντολού Εφές στο Ο.Α.Κ.Α., παρουσία 17.000 οπαδών του...

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα το βράδυ (01/3/13, 22:00, ΕΤ1) την Αναντολού Εφές με «καλεσμένους» 17.000 πιστούς που αναμένεται να κατακλύσουν το Ο.Α.Κ.Α.

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις, το ματς με την τουρκική ομάδα
είναι ένα από τα σημαντικότερα της ομάδας αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (μαζί με το εκτός έδρας με τη Μάλαγα).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει μια σειρά εκπλήξεων για όσους βρεθούν σήμερα στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α., καθώς θα μοιραστούν 15.000 ελληνικές σημαίες και θα ακολουθήσει μια φαντασμαγορική παρουσίαση της ομάδας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Ξανθόπουλου που υποφέρει από θλάση στον αυχένα. Σχετικά με τον Στεφάν Λάσμε, ο γκαμπονέζος σέντερ του Τριφυλλιού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας και θα δώσει κανονικά το «παρών», ανακουφίζοντας άπαντες, αφού η παρουσία του είναι υπεραπαραίτητη στην προσπάθεια των «πράσινων» να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα