Κάλυπτε τον Τοροσίδη... ο Κατσουράνης

Για να φτάσει στην εύκολη επικράτηση επί του Πανθρακικού, ο ΟΣΦΠ χρειάστηκε να ανοίξει το σκορ με ένα γκολ που θα ακύρωνε μέχρι και ο... Καλόπουλος!
Ο εκτεθειμένος Τοροσίδης εμφανώς κινείται προς τη μπάλα παρασέρνοντας τον αμυντικό του Πανθρακικού που θα μπορούσε να αποκρούσει το σουτ του Τζιμπούρ.Πριν δύο χρόνια ξέσπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στημένων αγώνων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πιο κραυγαλέα από τις ύποπτες διαιτησίες ήταν αυτή του ρέφερι Καλόπουλου
στο ντέρμπι του αίσχους στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εφέτος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, στο ίδιο τέρμα, ένα τρανταχτό οφσάιντ μέτρησε κανονικά και ο - μόνιμα ευνοημένος - Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ νωρίς - νωρίες κόντρα στον Πανθρακικό.

Οπως συμφωνούν οι κριτικοί διαιτησίας στη φάση του γκολ του Τζιμπούρ ο Τοροσίδης κινείται προς τη μπάλα και προσπαθεί μάλιστα να την σουτάρει είναι εκτεθειμένος και επηρεάζει τη φάση.

Το τελικό 4-1 φιμώνει τα ΜΜΕ, όμως η αλήθεια είναι πως με αντιπάλους επιπέδου Πανθρακικού το δύσκολο είναι για κάποιον να «σπάσει» την άμυνα. Έτσι, ως συνήθως, όπως γινόταν και τα χρόνια της πρώτης Παράγκας, έτσι και στη... μετεξέλιξή της που ακόμα ζει και βασιλεύει ο ΟΣΦΠ ευνοείται σκανδαλωδώς και σπρώχνεται από τη διαιτησία για να ανοίξει το σκορ.

Ο επόπτης βρισκόταν σε καλή θέση, όμως αποφάσισε να κλείσει τα μάτια. Ισως να τον κάλυπτε ο... Κατσουράνης!
Keywords
Τυχαία Θέματα