Μονόδρομος η νίκη

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τον Ατρόμητο (20:30, ΝοvaSports 1)και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μη μείνει περισσότερο πίσω στη βαθμολογία.

Μετά τις συνεχόμενες γκέλες σε Ελλάδα (με Γιάννενα - ελέω Σιδηρόπουλου - και Πανθρακικό) και Ευρώπη (Μάριμπορ), ο Παναθηναϊκός
φιλοξενεί σήμερα τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Βοιωτίας, ως γηπεδούχος, θέλοντας να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις. Η νίκη κρίνεται επιτακτική τόσο από ψυχολογικής απόψεως για τη δύσκολη συνέχεια, όσο και για να μη μείνει ακόμα περισσότερο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκοπεύει να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα που χρησιμοποίησε την περασμένη Πέμπτη στη Σλοβενία, ώστε να δει ένα διαφορετικό και πιο δυναμικό αγωνιστικό σχήμα.

Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πίντο, Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Μαρίνος, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Μαυρίας και Σισοκό, με τον Φορναρόλι να είναι πιο προωθημένος και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Τοτσέ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης και ο Πάπε Σο που δε βρίσκεται ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος του Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στην ακόλουθη ενδεκάδα: Ιτάνζ στα γκολπόστ, Φυτανίδης και Λαζαρίδης αμυντικό δίδυμο, Γιαννούλης αριστερό μπακ, Σκόνδρας δεξί, στο κέντρο οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος και Σουμπίνιο, ο Μπέλιτς δεξί χαφ, ο Επστάιν αριστερό και ο Καραμάνος στην κορυφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα