Η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς…

…αν δεν το ζεις! Μόνο ο Τάφος του Ινδού, μόνο ο Παναθηναϊκός και οι «τρελοί» οπαδοί του μπορούν να δημιουργήσουν αυτή την ατμόσφαιρα, την οποία χειροκρότησανεκστασιασμένες οι αθλήτριες του μπάσκετ και του βόλλεϋ…Η γιορτή ήταν αντάξια του Παναθηναϊκού, αντάξια της Θύρας 13 και φυσικά του Τάφου του Ινδία, την μαγεία του οποίου δεν την προσφέρει κανένας άλλος αθλητικός χώρος στον κόσμο! Κάτι που γνωρίζει καλά
οποιοσδήποτε έχει πατήσει έστω και μισή φορά το πόδι του στο «κλειστό».
Ο Τάφος ήταν γεμάτος, λοιπόν, σήμερα από το μεσημεράκι και τόσο οι γυναικάρες του βόλλεϋ, όσο και αυτές του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία του γηπέδου που είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Οι μικρές του Σπύρου Χουντουμάδη θα κρατήσουν για τα καλά μέσα τους τις εμπειρίες που βίωσαν, καθώς δεν θα μπορέσουν να τις ξαναζήσουν μέσα στη χρονιά, αφού η ΕΟΠΕ δεν δίνει την άδεια για να γίνονται εκεί αγώνες βόλλεϋ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, νίκσαν με 3-1 τα Βριλήσσια (22-25, 25-22, 25-15-26-24).

Οι γυναίκες της μπάσκετ γνώριζαν οι περισσότερες τι σημαίνει Λεωφόρος και Θύρα 13. Υπήρχαν ωστόσο και οι νέες που απλώς έμειναν με το στόμα ανοιχτό και με την ανυπομονησία για την έναρξη της σεζόν διάχυτη.

Η Σαμαντούρα χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριές της, εκτός της Μαγκλάρα που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό. Με κορυφαία την Ντέλβα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 49-41 τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι άνθρωποι που τρέχουν τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τόσο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, αλλά ακόμα και γιατί κατορθώνουν και μας χαρίζουν χαμόγελα Παναθηναϊκού μεγαλείου και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε από τις πίκρες της εποχής στα δημοφιλέστερα σπορ!
Keywords
Τυχαία Θέματα