Ιταλικό «φλερτ» για Κουίνσι

Ιστοσελίδες της Γκάνας αναφέρουν πως η Νάπολι θα καταθέσει πρόταση αγοράς του Κουίνσι στην Αλ Σάαντ...

Δυσκολεύει κάθε μέρα και περισσότερο η παραμονή του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε στον Παναθηναϊκό. Η Νάπολι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Γκανέζος άσος, που έκλεψε την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα με τις ενέργειές του, ανήκει στην Αλ Σάαντ του Κατάρ. Ο παίχτης μπορεί να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει δανεικός στο Τριφύλλι, η ομάδα του όμως επιθυμεί να γεμίσει τα ταμεία της και να τον πουλήσει.


Σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του Κουίνσι, ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, θεωρεί τον μεσοεπιθετικό ως ιδανικό διάδοχο του Καβάνι...

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Νάπολι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκανέζου εξτρέμ Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε από την Αλ Σάαντ του Κατάρ, όπως λένε οι Ιταλοί. Ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του 26χρονου που πέρασε την περυσινή σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Ματσάρι έχει χρίσει τον πρώην άσο της Άρσεναλ ως τον νούμερο ένα υποψήφιο να διαδεχτεί τον Ουρουγουανό διεθνή Έντινσον Ρομπέρτο Καβάνι, που είναι στην πόρτα της εξόδου του «Σαν Πάολο». Ο Κουίνσι Οβούσου σκόραρε έξι φορές για τον Παναθηναϊκό σε 30 εμφανίσεις και έδωσε 18 ασίστ. Η Νάπολι αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για να προχωρήσει στην απόκτηση του πρώην διεθνούς με την Ολλανδία».
Keywords
Τυχαία Θέματα