"Σειρήνες" για Μπόγρη

Στο στόχαστρο ιταλικών και ισπανικών ομάδων έχει μπει ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών Β'. Για τον Ελληνα σέντερ ενδιαφέρονται η Βαρέζε και η Βενέτσια, ενώ το ενδιαφέρον των ισπανικών ομάδων που υπήρχε παλιότερα για εκείνον έχει αναθερμανθεί.

Και πως να μην γίνει αυτό όταν ο 23χρονος παίκτης "βγάζει μάτια" στα φιλικά της Εθνικής Β', έχοντας "γεμάτα" στατιστικά και πολύ καλή συνολικότερη παρουσία. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο φιλικο με την Αυστραλία είχε 15 πόντους

και τέσσερα ριμπάουντ, όσους και στο δεύτερο παιχνίδι με την Ιταλία, ενώ στο πρώτο ματς με τους "ατζούρι" ήταν ασταμάτητος έχοντας 24 πόντους και 10 ριμπάουν!

Τις προθέσεις του άλλωστε τις είχε δείξει και από τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Β' με τη Νέων Ανδρών όπου ήταν και εκεί από τους διακριθέντες.

Οι εμφανίσεις του Μπόγρη είναι εντυπωσιακές και έχουν αντίκρυσμα στο ενδιαφέρον που ελκύουν. Ομως τον παίκτη αυτό το διάστημα δεν τον απασχολεί τίποτα περισσότερο από τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα...

Keywords
Τυχαία Θέματα