Μίκρυνε ο Ολυμπιακός! (κι άλλο…)

Αν ο Παναθηναϊκός... μίκρυνε (κατά Λαμπρούκο και αντικειμενικούς) τότε ο ήδη μικρός ΟΣΦΠ τι έκανε; Έγινε στρουμφάκι;
Καλύτερος καθρέπτης από την Ευρώπη δεν υπάρχει. Αυτό δεν διαβάζαμε από τους (δήθεν) αντικειμενικούς και από τους εσωτερικούς εχθρούς (Derby News) του Παναθηναϊκού; Στα ευρωπαϊκά γήπεδα που δεν επικρατεί το παρασκήνιο δεν φανερώνει κάθε ομάδα το πραγματικό της πρόσωπο;

Μίκρυνε ο Παναθηναϊκός!

Μετρήστε
πόσες φορές, πόσα πρωτοσέλιδα, πόσοι ρεπόρτερ ανέφεραν καθημερινά αυτές τις λέξεις επειδή οι «πράσινοι» των χιλίων δύο προβλημάτων, που βρέθηκαν μισό βήμα από τη διάλυση, δεν κατάφεραν να αποκλείσουν την Μάλαγα.

Ποια; Τη Μάλαγα που πέταξε τρία γκολ στην υπερδύναμη Ζενίτ. Τη Μάλαγα που βρίσκεται δεύτερη στην ισπανική λίγκα, πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή την ομάδα, επειδή δεν την κέρδισε ο Παναθηναϊκός βγήκαν όλο χαρά οι... δήθεν αντικειμενικοί και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι διχαστές της εφημερίδας Derby, να φωνάξουν πως ο Σύλλογος μίκρυνε.

Προσοχή. Ο τρόπος που επιλέγουν λέξεις και τις επαναλαμβάνουν δεν είναι τυχαίος. Μίκρυνε! Είναι λέξεις που αποτυπώνονται στο μυαλό, ώστε να γίνουν μέρος της καθημερινότητας στις κουβέντες των ανυποψίαστων…

Μίκρυνε ο Παναθηναϊκός επειδή δεν κέρδισε τη Μάλαγα…

Αν, λοιπόν, το θεωρήσουμε αυτό ως δεδομένο, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γράψουν για τον Ολυμπιακό που από καθαρή τύχη και από διαιτητική εύνοια έχασε μόνο 1-2 από τη γερμανική Σάλκε μέσα στο γήπεδό του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ (οι μεγάλες αυτές επενδύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που δίκαια βρίσκονται στο +7 στα εγχώρια) ήταν από την μία τυχεροί και από την άλλη ευνοημένοι. Γιατί η Σάλκε έχασε με το τσουβάλι ευκαιρίες, έχασε το πέναλτι του Χούντελαρ, ενώ τόσο το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου λανθασμένα ακυρώθηκε και αυτό που πέτυχαν οι Πειραιώτες ξεκίνησε από οφσάιντ του Τζιμπούρ.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε από την ισπανική υπερδύναμη -όπως αποδεικνύεται- Μάλαγα… μίκρυνε, τότε ο Ολυμπιακός που έτσι κι αλλιώς ήταν ήδη «μικρός», έγινε νάνος.

Στρουμφάκι!
Keywords
Τυχαία Θέματα