Η συνταγή για τον πετυχημένο Παναθηναϊκό του 2013

Είναι κρίμα να μείνουν οι «πράσινοι» μόνο στην περίπτωση του Νταμπίζα, όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι ακόμα έμπειροι σε όλες τις θέσεις.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και δημιούργησε αναταράξεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δηλαδή πως η διοίκηση σκοπεύει να προσλάβει το Νίκο Νταμπίζα ως τεχνικό διευθυντή. Αν πράγματι εξετάστηκε ο πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ
(επί Παράγκας), τότε δεν θα μας κάνει έκπληξη αν κάποια στιγμή διαβάσουμε για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Προπονητής: Ντούσαν Μπάγεβιτς ή αλλιώς Ντούσκο

Δεν πειράζει που κατέκτησε τους «μουσαντένιους» τίτλους του ΟΣΦΠ και που έχτισε την ομάδα που έκλεβε τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλευόμενος την Παράγκα. Περασμένα ξεχασμένα. Έτσι κι αλλιώς, πολλές φορές το όνομά του έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ, όταν οι «πράσινοι» ψάχνουν προπονητή.

Βοηθός προπονητή: Νίκος Αλέφαντος

Δεν ξέρουμε αν θα δεχτεί. Δεν έχουμε να χάσουμε όμως τίποτα αν προσπαθήσουμε. Ίσως αν του υποσχεθούμε ένα τηλεφώνημα στον Δούρο να αλλάξει γνώμη.

Σκάουτερ: Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ή αλλιώς Τζόλε

Παρέα στο Νίκο Νταμπίζα μπορεί να κάνει ο Τζόρτζεβιτς που έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στο εξωτερικό. Εκτός αυτού, μπορεί να μάθει στα παιδιά της ακαδημίας την τέχνη του πέναλτι (και πως το εκτελείς και –κυρίως- πώς το κερδίζεις).

Ποδοσφαιριστές: Νέρι Καστίγιο, Γιώργος Γκαλίτσιος

Δεν ξέρουμε αν μπορεί να «ψηθεί» και ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Αν δεν μας «κάτσουν» οι προαναφερθέντες, μπορούμε να εξετάσουμε και την περίπτωση κανενός δανεικού από την ομάδα του Πειραιά.

Στελέχη: Γιώργος Κασναφέρης - Γιώργος Μποροβήλος

Θα είναι ονειρικό αν «κλέψει» τους δύο παράγοντες της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός και τους τοποθετήσει δίπλα στα πετυχημένα στελέχη του υπάρχοντος ρόστερ.

Συμπληρωματικά: Γιώργος Ανατολάκης - Τάσος Μητρόπουλος

Ο ένας έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού επί Βαρδινογιάννη. Η στελέχωση της ΠΑΕ με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές θα βοηθήσει και σε επικοινωνιακό επίπεδο, λόγω της σχέσης τους με τον πολιτικό κόσμο.

Μεταγραφή… βόμβα: Πέτρος Κόκκαλης

Είναι άνεργος; Δεν το γνωρίζουμε. Σίγουρα πάντως η προσέγγισή του θα δημιουργήσει τριγμούς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορεί μελλοντικά η πρόσληψή του να ανοίξει τις πόρτες της μεγάλης επιστροφής του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ίσως ο πρώην μεγαλομέτοχος να αναθεωρήσει την απόφασή του να... μην ασχολείται, αν στην ΠΑΕ βρίσκεται ο φίλος του από τα χρόνια της ίδρυσης της Σούπερ Λίγκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα