Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των φίνων κοριτσιών

Με χαμόγελα και ευχές για να επανέλθει το τμήμα στην κορυφή έκλεισε η σαιζόν για το τμήμα βόλλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκού σε εκδήλωση σε γνωστό μεζεδοπωλείο.

Μετά από την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του γυναικείου βόλλεϋ του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του τμήματος έκλεισαν χθες τη σαιζόν με μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, στο μεζεδοπωλείο «Μικρασιάτικο», που αποτελεί εκ των χορηγών της ομάδας.

Η
πλειονότητα των παιχτριών και των διοικούντων του Τριφυλλιού, καθώς και φίλων της ομάδας, βρέθηκαν εκεί, για να αποχαιρετήσουν την αγωνιστική σαιζόν και να ευχαριστήσουν άπαντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε η ομάδα, όχι μόνον να σωθεί, αλλά να τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Πέραν του δείπνου, υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά, με τους νικητές να κερδίζουν δώρα-προσφορά από την ομάδα. Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια, όταν ένα εισιτήριο διαρκείας κληρώθηκε στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ρούσση.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του τμήματος, οι άνθρωποι του οποίου ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν. Όλοι ευχήθηκαν η επόμενη αγωνιστική περίοδος να βρει τον Παναθηναϊκό εκεί που είναι η θέση του, στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα