«Γνωρίζει καλά τον Καπίνο η Ίντερ»

Ο ατζέντης Ουλίσε Σαβίνι μίλησε σε ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη στην Ίντερ, ισχυρίστηκε πως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη και αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στις επαφές με τη Νάπολι.

Η Ίντερ είναι από τις πρώτες ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Στέφανο Καπίνο, αφού
-βάσει δημοσιευμάτων- είχε εστιάσει στον παίκτη από τον Απρίλιο του 2012. Ο ατζέντης που έχει αναλάβει τα δικαιώματα του Έλληνα τερματοφύλακα στην Ιταλία, ο Ουλίσε Σαβίνι, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε θέματα του ιταλικού συλλόγου.

«Οι
«Νερατζούρι» γνωρίζουν πολύ καλά τον παίκτη. Πρέπει να τους ρωτήσετε. Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να αρνηθώ πως πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν».

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη Νάπολι το χαρακτήρισε «πραγματικά γελοίο» και πρόσθεσε:

«Αυτά συμβαίνουν όταν γίνονται οι διαπραγματεύσεις από μάνατζερ που δεν διαθέτουν τον κατάλληλο επαγγελματισμό για να προχωρήσουν μία υπόθεση. Η Νάπολι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όπως και άλλες ομάδες, αλλά από εδώ και πέρα οι μελλοντικές διαπραγματεύσεις θα γίνονται μόνο από εμένα και τον Βάγια.

Όσοι μιλούν για κακή συμπεριφορά του παίκτη, όχι μόνο ισχυρίζονται κάτι ψευδές, αλλά αποδεικνύουν πως δεν γνωρίζουν τον παίκτη και την οικογένειά του».

Τέλος ρωτήθηκε αν το ποσό που χρειάζεται να δόσει μία ομάδα για τον Καπίνο είναι 400.000 ευρώ και απάντησε:

«Όχι, δεν είναι αυτό το ποσό που απαιτείται. Ο Καπίνο μπορεί να δοθεί σε κάποια ομάδα δανεικός με οψιόν αγοράς, όμως το οικονομικό σκέλος το ορίζει ο Παναθηναϊκός».
Keywords
Τυχαία Θέματα