Επιτυχίες χωρίς προπονητήριο και προπονητή!

«Είμαστε καταδικασμένοι να προπονούμαστε στους αγώνες», γράφει ο Νίκος Κοκκινάκης, έπειτα από την επιτυχία του Γιάννη Καμπούρη στους 8ους αγώνες της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ...
Ο Νίκος Κοκκινάκης, σκοπευτής του Παναθηναϊκού και συντάκτης του GreenZone σε θέματα Ερασιτέχνη, γράφει στο blog της σκοπευτικής ομάδας του Τριφυλλιού (http://panathinaikosshooting13.wordpress.com), για τον
συναθλητή του Γιάννη Καμπούρη που πέτυχε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την τέταρτη θέση στους αγώνες της Λέσχης ΖΕΥΣ.

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του για την έλλειψη χώρου προπόνησης και προπονητή, αλλά και για την αγάπη με την οποία έχουν αγκαλιάσει το τμήμα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκαν οι 8οι αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Το Παναθηναϊκό παρόν το έδωσαν μόνο 2 αθλητές. Ο εξαιρετικός Γιάννης Καμπούρης (φώτο) και ο Νίκος Κοκκινάκης.

Ο Γιάννης κατάφερε για άλλη μία φορά να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ και να φτάσει τους 527 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Είναι μια εξαιρετική επίδοση γιατί ο Γιάννης ξεκίνησε να ρίχνει πριν 2-3 μήνες! Χωρίς προπονήσεις, χωρίς προπονητή, μέχρι πρότινος χωρίς δικό του όπλο καταφέρνει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, ποντάροντας πολλά επάνω σε αυτόν τον ταλαντούχο αθλητή μας.

Μπορεί να καταντάει κουραστικό αλλά πλέον κάποιοι αγώνες, για εμάς έχουν μορφή προπόνησης. Δοκιμάζουμε, τεστάρουμε τεχνικές οι οποίες θα έπρεπε κανονικά να δοκιμάζονταν στην προπόνηση και όχι στους αγώνες. Αλλά λόγω έλλειψης και χώρου προπόνησης, αλλα και προπονητή, είμαστε καταδικασμένοι να “προπονούμαστε” στους αγώνες…

Μπορεί για κάποιους σκοπευτές, οι επιδόσεις που κάνουμε να τους φαίνονται… μικρές, αλλά σε αντίθεση με ολους τους υπολοίπους, οι αθλητές του Παναθηναϊκού, δεν έχουν την παραμικρή βοήθεια. Και αυτό που κάνουν βγαίνει από την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό αλλά και τη Σκοποβολή.

Η μόνη βοήθεια που έχουμε και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, είναι οι πάρα πολλοί, αγνοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μας, που μας στέλνουν μηνύματα στήριξης και ενδιαφέρονται για τις επιδόσεις μας και τους αγώνες μας, λες και είναι προπονητές μας! Αυτό μας δίνει τεράστια χαρά.

Γιαυτο λοιπόν, σήμερα, το 527 του Γιάννη, είναι μια μεγάλη επιτυχία. Και για τον ίδιο αλλά και για τον Σύλλογο!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 40! Ξερεις εσυ!
Keywords
Τυχαία Θέματα