Δύο εναλλακτικές στον Κατσουράνη

Δύο διαφορετικές προτάσεις κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στον Κατσουράνη για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» δύο προτάσεις έγιναν στον μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη από την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα:

1. Μείωση 40% στις φιξ απολαβές του και 50% στο μπόνους. Δηλαδή από το 1,5 εκατ. ευρώ που προβλέπεται συνολικά βάσει συμβολαίου να πάρει συνολικά περίπου 820 χιλ. ευρώ (420 χιλ. ευρώ φιξ και 400 χιλ. ευρώ μπόνους).

2. Η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε στον Κατσουράνη ήταν να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του -που λήγει το επόμενο καλοκαίρι- κατά έναν χρόνο (δηλαδή έως το 2014), αλλά παράλληλα να σβηστεί το μπόνους των 800 χιλ. ευρώ. Κι από εκεί και πέρα, να πάρει για κάθε χρόνο από 600 χιλ. ευρώ (1,2 εκατ. στη διετία). Εφόσον επεκταθεί το συμβόλαιο του μέσου του Τριφυλλιού κατά έναν χρόνο, ο συντελεστής της Εφορίας πάει στο 45% (από 21% που ήταν όταν υπέγραψε το καλοκαίρι του 2009) και το συμβόλαιο των 600 χιλ. ευρώ θα κοστίσει μεικτά στον Παναθηναϊκό 1.090.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του Κατσουράνη προβλέπει 700 χιλ. ευρώ φιξ απολαβές και άλλες 800 χιλ. ευρώ ως μπόνους. Το μπόνους αυτό βεβαίως δεν αφορά μόνο τη φετινή σαιζόν αλλά και την περσινή και για να το πάρει θα πρέπει να παίξει στο 50% των επίσημων αγώνων του Παναθηναϊκού. Στην περσινή χρονιά ο Πατρινός μέσος αγωνίστηκε περίπου στο 80% των παιχνιδιών του Τριφυλλιού και δε θα ήταν δύσκολο να πιάσει το όριο των μισών επίσημων αγώνων του Παναθηναϊκού και για τη νέα περίοδο.
Τα λένε τη Δευτέρα

Ο Εμμανουηλίδης, μάνατζερ του Κατσουράνη, άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του Ελευθεράκη, τόνισε πως θα τις μεταφέρει στον Κατσουράνη και συμφώνησαν να τα πουν ξανά από κοντά την προσεχή Δευτέρα, για να του μεταφέρει την απάντηση του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα