Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Οι Κώστας Μπαρμπαρούσης και Αντρέ Πίντο θεωρούνται οι δύο πρώτες κλεισμένες μεταγραφές του Τριφυλλιού, αλλά από δω και πέρα ξεκινά αγώνας δρόμου για κάλυψη των κενών.

Η στελέχωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς. Όπως συζητήθηκε χθες το απόγευμα από τη Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, χθες το απόγευμα, ίσως ακόμα και μέχρι την Παρασκευή
να έχουμε μία ακόμα μεταγραφή. Οι Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Λεωνίδας Πολέμης και Γιάννης Αλαφούζος συζήτησαν για τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Στον Παναθηναϊκό, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιόσου Σαριέγι, θα κινηθούν για έναν ακόμα στόπερ, ενώ μετά την οριστική απάντηση του Νίκου Σπυρόπουλου, σειρά θα πάρει η εύρεση αριστερού μπακ.

Παράλληλα, οι «Πράσινοι» περιμένουν τις απαντήσεις των Κατσουράνη και Καραγκούνη για να δουν πόσους μέσους θα χρειαστούν, με τις ως τώρα πληροφορίες να μιλάνε για τουλάχιστον τρεις, έναν με αμυντικούς προσανατολισμούς και δύο με επιθετικούς. Σε αυτό, ρόλο θα παίξει και το τι θα γίνει με τον Κουίνσι, γιατί μπορεί ο αριθμός να μεγαλώσει.

Όσον αφορά την επίθεση, μετά την κίνηση για ανανέωση του Πετρόπουλου, ο Παναθηναϊκός ίσως κινηθεί για έναν ακόμα επιθετικό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει την όσο πιο έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού για την νέα σαιζόν και με αυτό ως γνώμονα κινούνται στο Τριφύλλι μέχρι στιγμής. Την επόμενη Δευτέρα ο Φερέιρα, που θα έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Γόντικα, τον Στράτο Σωπήλη και τον Λεωνίδα Πολέμη, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρόν στη συνάντηση και ο Κώστας Ελευθεράκης, ώστε να συζητηθούν όλες οι προτεραιότητες για την ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα