dr Gkontzos and Mr touloumbas

Δόκτωρ Γκόντζος και μίστερ Γκέμπελς!
Μένεται ο πόλεμος της προπαγάνδας μετά τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στη σελίδα 3 ο Κώστας Γκόντζος γράφει: «Τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους. Κατάλαβαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την... έπεσε στον Πατέρα και στον Βγενόπουλο». Στη φωτογραφία οι επόμενες σελίδες της ίδιας εφημερίδας! Ο εκδότης της εφημερίδας «Derby News» Κώστας Γκόντζος, ο οποίος αρθρογραφεί και στην ειδησεογραφική αθλητική ιστοσελίδα ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βρήκε την ευκαιρία μετά τη χθεσινή συνέντευξη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ
να επιτεθεί εναντίον οποιουδήποτε τόλμησε να αναρωτηθεί για τα αυτονόητα. Οπως για παράδειγμα πώς γίνεται να είσαι φίλος, αδερφός με κάποιον τον οποίο λες ότι έχεις δεύτερο πατέρα και να μην έχεις ιδέα γιατί αυτός αποχώρησε... Αυτά φυσικά αφορούν τον Ζοτς των τίτλων, τον κορυφαίο ευρωπαίο προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος από εφέτος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας που καθόταν τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Γκόντζος βέβαια, ουδόλως ενδιαφέρεται για το τμήμα μπάσκετ, ωστόσο με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη γνωστή του προπαγάνδα και στα θέματα του ποδοσφαίρου, έστω κι αν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, σε αντίθεση με τον πατέρα του και τον θείο του Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, ουδέποτε απέκτησε κάποια σχέση με την ΠΑΕ. Γράφει λοιπόν ο Γκόντζος:

*** Ήδη κάνοντας ένα πέρασμα σε σχόλια και απόψεις ειδικά σε γνωστά «Παναθηναϊκά» στέκια και σάιτ (και τα εισαγωγικά είναι κυριολεκτικά).δεν χρειαζόταν να δω και πολλά.
*** Τα ίδια και τα ίδια και από τους ίδιους.
*** Αντί να κάτσουν και να δουν τα γεγονότα και να εξετάσουν αν αυτά που ακούστηκαν ήταν αληθινά ή όχι, το γύρισαν στο... καλαματιανό.
*** Και όπως πάντα, όταντα γεγονότα και οι αλήθειες δεν βολεύουν, τι πιο βολικό;
*** Από την ανακάλυψη του... πολέμου.
*** Ναι.
*** Αυτό κατάλαβαν οι τύποι.
*** Ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την... έπεσε στον Πατέρα και στον Βγενόπουλο.
Ο δόκτωρ Γκόντζος πουλάει και πάλι το «παραμύθι» του ενωτικού, δείχνει τους «κακούς» χωρίς να τους κατονομάζει φυσικά που βλέπουν πόλεμο, αίμα και με μια γρήγορη ντρίμπλα ξεπερνά την πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2003 η οικογένειά του για να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία απορρίφθηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη που ζητούσε τα διπλάσια!

Προχωρώντας όμως στην επόμενη σελίδα της (δήθεν) πράσινης εφημερίδας, η οποία πολεμά όσο καμία άλλη τον Παναθηναϊκό, ο αναγνώστης βρίσκει τον δόκτωρ... Γκέμπελς, καθώς τις συγκεκριμένες σελίδες κοσμούν ακριβώς αυτά που «κράζει» στην προηγούμενη σελίδα ο Μίστερ Γκόντζος! Τίτλους που επιβεβαιώνουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την... έπεσε στον Πατέρα και στον Βγενόπουλο! «Η αλαζονεία Βγενόπουλου - Πατέρα διέλυσε την πολυμετοχικότητα» και «ευθείες βολές κατά των δύο έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»!

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα