ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Φαγιέ: "Θέλω το πρωτάθλημα"

O Mουχάμαντ Φαγιέ αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα του Ικάρου Καλλιθέας και μίλησε στο superbasket.gr για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης να αγωνιστεί στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε και τους προσωπικούς του στόχους, που δεν είναι άλλοι από την καθημερινή βελτίωση και την κατάκτηση ενός

πρωταθλήματος.
-Ο Ικαρος έχει φέτος νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες. Θεωρείς πως η ομάδα έχει "δέσει";

"Εχουμε παίξει ήδη δυο παιχνίδια, οπότε οπως θα είδατε και εσείς, υπάρχει η ανάλογη χημεία. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και κάνουμε ό,τι χρειάζεται, ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι".

-Θεωρείς πως είναι ευκαιρία για σένα να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα; Πιστεύεις πως μπορείς να αναδειχθείς μέσα από αυτό;

"Κάθε παίκτης έχει ένα στόχο, να βελτιώνεται καθημερινά. Αν υπάρξει αυτή η βελτίωση, θα πάει πιθανόν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη. Αν ο Ίκαρος είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θέλω να παίξω για αυτήν".

-Ποιος είναι ο βασικός στόχος της ομάδας για φέτος;

"Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης έχει στόχους. Θα αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Α1, οπότε εμένα ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία του κάθε παίκτη και του κάθε προπονητή, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε".

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Ικάρου ξεκινούν στις 19/09 κόντρα στον ΚΑΟΔ για το Κύπελλο. Θα είστε έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση;

"Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε τη νίκη, δεν θα είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τη βελτίωσή μας. Κάθε φορά που πατάμε μέσα στο παρκέ θέλουμε να βγαίνουμε νικητές, το ίδιο θέλουμε και στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ".

Keywords
Τυχαία Θέματα