«Διαμαντίδη μείνε μέχρι τα σαράντα σου»

Περίπου διακόσιοι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν έξω από τα αποδυτήρια τον Δημήτρη Διαμαντίδη και απαίτησαν να μείνει μέχρι τα σαραντα του στην ομάδα!
Ο Παναθηναϊκός έκανε το δεύτερο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, με πολλούς οπαδούς να περιμένουν
έξω από τα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους παίχτες.

Περίπου 200 φίλαθλοι των «πρασίνων», μόλις είδαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη να βγαίνει, έκαναν τη νύχτα μέρα. Αποθέωσαν τον μεγάλο αρχηγό για όλη τη φετινή παρουσία του, αλλά και την τεράστια άμυνα που έπαιξε στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ιδίως στο δ΄δεκάλεπτο.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού με συνθήματα του έδειξαν την αγάπη τους και...απαίτησαν να παραμείνει μέχρι τα 40 του στην ομάδα.

«Μείνε μέχρι τα 40», του είπαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, με τον αρχηγό να απαντά: «Υπάρχουν και άλλα παιδιά να παίξουν».

Στη συνέχεια, βγήκαν από τα αποδυτήρια και οι άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού, μέσα σε αποθέωση από τους «πράσινους» οπαδούς, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες με τους φιλάθλους, με τους Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε να κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του στο match program του αγώνα ανέφερε τα εξής:

«Πολύ απλά είμαι ευτυχισμένος εδώ που είμαι, με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Και όταν είσαι κάπου ευτυχισμένος, για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτείς. Μακάρι να συνεχίσω εδώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα