Αβεβαιότητα για Καραγκούνη

Η υπόθεση του Καραγκούνη πάει για μετά τα ματς με τη Μάδεργουελ και η παραμονή του καθίσταται αβέβαιη. Παρέμβαση Δομάζου...

Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για την τρέχουσα εβδομάδα μεταξύ της διοίκησης και του Γιώργου Καραγκούνη ανεβλήθη και, όπως τονίζουν από την διοίκηση της ΠΑΕ προέχουν τα παιχνίδια με τη Μάδεργουελ, παρότι θα επιδιώξουν να έχουν κάποια επαφή με τον παίχτη, έστω και μετά από αυτά.

Δεδομένης αυτής της καθυστέρησης, ο Καραγκούνης έχει δυσαρεστηθεί, καθώς περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση και σκέπτεται ακόμα και να βρει
ομάδα στο εξωτερικό. Ο Μίμης Δομάζος που γνωρίζει τα παραπάνω, όπως και τον ίδιο τον παίχτη, ζήτησε χθες εξηγήσεις από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και ενημερώθηκε για το θέμα του, ενώ παράλληλα φέρεται να έχει αναλάβει να πείσει τον έμπειρο μέσο να μείνει στην ομάδα. Ταυτόχρονα, στη μελλοντική συνάντηση του Καραγκούνη με τον Γόντικα έχει ζητήσει να παραστεί και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει εκφράσει και δημόσια πως επιθυμεί να έχει αίσιο τέλος αυτή η υπόθεση.

Γεγονός πάντως είναι πως, πέραν των οικονομικών διαφορών που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται να υπάρχει και διαφορά αντίληψης, αφού στη διοίκηση μπορεί να αναθεώρησαν κάποιες αρχικές σκέψεις για τον παίχτη. Όλα τα ανωτέρω συνηγορούν στο ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο να παραμείνει κάτοικος Παιανίας ο Γιώργος Καραγκούνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα