Δώνης: Θέλω και τους δυο

09:27 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέλιου Μαλεζά είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο τον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θέλει και τους δυο παίκτες στο ρόστερ της ενώ προανήγγειλε μια ή δυο μεταγραφές σε περίπτωση που αποχωρήσουν.


Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Αϊντχόφεν στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Από την στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Εγώ κοιτάζω

την φυσική κατάσταση, σίγουρα οι διεθνείς θα χρειαστούν χρόνο. Θέλουμε και τους δυο. Από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει. Ο Στέλιος είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει απομείνει ένας μόνο χρόνος στο συμβόλαιο του. Εμείς θέλουμε να μείνει και καταθέσαμε μια καλή πρόταση. Στην περίπτωση του Δημήτρη δυστυχώς παίζει ρόλο και η Κρίση στην Ελλάδα. Να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι υποχρέωση κάποιου ποδοσφαιριστή να μειώσει το συμβόλαιο του. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει και να μην αδικηθεί. Ανάλογα με τις δυο αυτές υποθέσεις θα προχωρήσουμε σε μια ή δυο μεταγραφές".
Για την περίπτωση του Μπανγκουρά, ο Δώνης τόνισε: "Δεν υπολογίζεται στο ρόστερ, ο Παπάζογλου είναι μια διαφορετική περίπτωση. Θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε".
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στην ήττα 2-0 από την Αϊντχόφεν, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: "Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας στο ευρωπαϊκό ματς. Σήμερα ήμασταν καλοί επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο κουραζόμασταν είχαμε πρόβλημα με τις αποστάσεις μας, κυρίως από την αμυντική τετράδα".
Για την Μπιεν Γιεχούντα που θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Δώνης δήλωσε: "Στην προετοιμασία προσπαθούσα να δώσω 60-70 λεπτά χρόνο στους παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες, καύσωνα και υγρασία, είναι δύσκολο να ανταποκριθεί ένας αθλητής. Η αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, αλλά δεν συγκρίνεται με την Αϊντχόφεν. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί και για την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα