Ασημένιο ο Αντωνόπουλος - Τιμήθηκε ο Τορνάρης

Το GreenZone μίλησε με τον Άγγελο Χαρίση, προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Άτυχοι στην κλήρωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος οι «πράσινοι» - ασημένιο ο Αντωνόπουλος. Τιμήθηκε για την προσφορά του ο Τορνάρης...
Πάλεψαν, δεν κατάφεραν όμως να επαναλάβουν τον περσινό άθλο τους οι πυγμάχοι του Παναθηναϊκού
στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, που διοργανώθηκε στην Πάτρα από τις 8 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Πανηγύρισαν, ωστόσο την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Γιώργο Αντωνόπουλο.

Το GreenZone μίλησε με τον προπονητή Άγγελο Χαρίση:

«Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Στις κατηγορίες των 64 και των 69 κιλών, οι αθλητές μας έπαιξαν με τους πρωταθλητές, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και αποκλείστηκαν στον πόντο.

Ακόμα, δύο αθλητές του Παναθηναϊκού, οι Παπαθανασίου και Αντωνόπουλος, κληρώθηκαν μεταξύ τους, οπότε αναγκαστικά «χάσαμε» έναν πυγμάχο από τη συνέχεια».

Οι «πράσινοι» μποξέρ που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν ο Θόδωρος Ριτζάκης στα 69 κιλά, ο Κώστας Παπαθανασίου και ο Γιώργος Ανωνόπουλος στα 91 κιλά, ο Μανώλης Τορνάρης στα +91 κιλά και ο Ειρηναίος Τσινάκης στα 64 κιλά.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκε ο Μανώλης Τορνάρης, αφού μετά το τέλος της διοργάνωσης «κρέμασε τα γάντια του», μετά από πολυετή προσφορά στο άθλημα και στον Παναθηναϊκό.
Achaean Generation
Keywords
Αναζητήσεις
μανωλης τορναρης
Τυχαία Θέματα