Το τσεκούρι ακονίζεται!

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Χουάν Ρότσα συζήτησαν για την απομάκρυνση παικτών. Υποψήφιοι φέρεται πως είναι οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος.
Η αδιαφορία και οι τραγικές εμφανίσεις σε βαθμό που χαρακτηρίζεται «ύποπτος» έχουν και ένα όριο. Αυτό το όριο έχει πλέον ξεπεραστεί και οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι οι βασικοί υποψήφιοι
για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι Σέμα Βελάσκες, Μπρούνο Φορναρόλι και Κουίνσι Οβούσου.

Ωστόσο, η λογική λέει πως προτεραιότητα είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι από τους παραπάνω, πόσο μάλλον όταν προκαλούν με την εικόνα τους στο χορτάρι φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Για ορισμένες περιπτώσεις, θα επιχειρηθεί να βρεθεί νέα στέγη στους ποδοσφαιριστές, κατά την μεταγραφική περίοδο, ώστε να μη βγει ζημιωμένος οικονομικά ο Παναθηναϊκός.

Μετά τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον προπονητή της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».
Επιπλέον, εξελίξεις αναμένονται και σε διοικητικό επίπεδο και υπάρχουν οι σκέψεις για αποχωρήσεις προσώπων εντός της ΠΑΕ, καθώς από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου θεωρούν πως υπάρχει η περίπτωση η ομάδα να σαμποτάρεται και εκ των έσω.
Keywords
Τυχαία Θέματα