Από χαλί... χάλι μαύρο!

Τι σου κάνει μία βροχή... Πριν τρεις ημέρες ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του ΠΑΣ ήταν «χαλί» και ξαφνικά έγινε χωράφι!
Το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα στις 13 Ιανουαρίου (στο ματς με τον Παναθηναϊκό) και στις 10 Ιανουαρίου 2013 (κόντρα στον Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδος)
Το γήπεδο των Ζωσιμάδων θύμιζε περισσότερο ναρκοπέδιο (μετά την έκρηξη ναρκών) παρά χώρο που φιλοξενεί σύγχρονους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός.


Ευτυχώς για την περήφανη ομάδα των Ιωαννίνων, το γήπεδό της δεν είναι πάντα σε τέτοια κατάσταση και το... φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως όταν κατά σύμπτωση υποδέχεται (με τον τρόπο που μόνο μία περήφανη «θυγατρική» ομάδα του ΟΣΦΠ ξέρει να υποδέχεται) τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως πέρσι το Τριφύλλι, όσο διεκδικούσε ακόμα τον τίτλο και ήταν πρώτο στη βαθμολογία (τότε που το «ερυθρόλευκο» σύστημα έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της ομαδάρας του Φερέιρα), αγωνίστηκε στο γήπεδο της περήφανης ομάδας των Ιωαννίνων σε χιόνια και πάγους! Το ματς είχε διεξαχθεί κανονικά, υπό τις ευλογίες του διαιτητή Σπάθα, όσο η διοίκηση Γόντικα δεν αντιδρούσε και όσο η διοίκηση του ΠΑΣ σφύριζε αδιάφορα μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο.

Φέτος, ξανά σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο ήταν γεμάτο λακούβες, προφανώς λόγω της... βροχής που όπως φαίνεται πως έκανε μεγάλη ζημιά στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστη κατάσταση στις 10 Ιανουαρίου 2013 στο παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΣ κόντρα στον Φωστήρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα