Κόντε: Εγώ φταίω, όχι τα παιδιά

10:30 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε πως είχε δώσει λάθος εντολή στους παίκτες του στην φάση του γκολ της ισοφάρισης της Πάρμα και έτσι υπογράμμισε πως για το τελικό 1-1 φταίει ο ίδιος και όχι οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους.

Σε δηλώσεις του στο "SKY" μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας τόνισε: "Στο γκολ της ισοφάρισης της Πάρμα έδωσα λάθος εντολή στους παίκτες μου και εκείνοι, δυστυχώς, την εφάρμοσαν. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε

την μπάλα και να βγει η τελική πάσα στον Σανσόνε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ των αντιπάλων μας. Εγώ έκανα λάθος, όχι τα παιδιά. Παρά το λάθος μας, μπορούσαμε να νικήσουμε. Παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουμε την διαφορά μας από τους διώκτες μας".
Πλέον η Γιουβέντους είναι στο +3 από την δεύτερη Λάτσιο με τον Κόντε να δηλώνει: "Ποτέ δεν κρίνεται ένας τίτλος με το τέλος του πρώτου γύρου. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι τεράστιες. Η Λάτσιο, η Νάπολι αλλά και οι ομάδες του Μιλάνου, έχουν τις δυνατότητες να μας αμφισβητήσουν τα πρωτεία. Πρέπει να έχουμε το νου μας σε όλους τους αντιπάλους μας. Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα