«Αναμένονται εξελίξεις στην ποινική δίωξη του Μαρινάκη»!

Ασταμάτητοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεμπροστιάζουν τον Ολυμπιακό για όλες τις παρανομίες των τελευταίων ετών και διδάσκουν στον Τζίγγερ πώς λειτουργεί αυτός που θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Απανωτά χτυπήματα κατά του Ολυμπιακού. Ό,τι δεν τόλμησε να πράξει ΠΟΤΕ ο Τζίγγερ σε 15 χρόνια, το κάνει η
Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ήρθε νέα απάντηση στις προκλήσεις του ΟΣΦΠ, αυτή τη φορά από το Σωματείο του οποίου ηγείται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ποτέ δεν καυτηρίασε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ο πρώην μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αντιθέτως, μέσα σε μία ημέρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία δείχνει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται αυτός που έχει ως σκοπό να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας του.

Θυμίζουμε φυσικά, πως το ίδιο έπραξε ο Γιάννης Αλαφούζος και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου όταν «ξεμπρόστιασε» τον Βλάση Τσάκα των 15 καταδικών, ενώ ο Τζίγγερ για έξι μήνες τον άφηνε να παίζει παιχνίδια που ζημίωναν αφάνταστα το Τριφύλλι.

Στην τελευταία ανακοίνωσή της, η Παναθηναϊκή Συμμαχία αναφέρεται στα περισσότερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Από το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον ξυλοδαρμό των παικτών του Τριφυλλιού, μέχρι τα στημένα και τους δανεικούς του ΟΣΦΠ στις θυγατρικές του ομάδες.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι η αναφορά στην ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού για τους στημένους αγώνες, η απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα, η μη κατάθεσή του και η δέσμευση πως αυτή η υπόθεση ΔΕΝ έχει κλείσει.

Αναλυτικά:

Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια και το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» βρήκε την πλήρη έκφρασή του στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να μιλάει για σεβασμό στους θεσμούς και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο σύλλογος που καθημερινά βιάζει το άθλημα αλλά και τη λογική πάει πολύ. Αλήθεια, τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε απ’ όλα όσα έχουμε ζήσει; Τόσο στο πρόσφατο παρελθόν, τη διετία δηλαδή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός που δήθεν κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου, όσο και παλιότερα.

Τη σφαγιαστική διαιτησία στο Καραϊσκάκη στο μεταξύ μας ντέρμπι; Τους ξυλοδαρμούς των ποδοσφαιριστών μας από οπαδούς που μπήκαν για να… πανηγυρίσουν; Το ντροπιαστικό επεισόδιο με τον Σισέ; Την περίφημη δήλωση «διδάξαμε ήθος»; Τους δανεικούς που πηγαίνουν και έρχονται στη μισή Λίγκα και τις «σχέσεις» εξάρτησης που δημιουργούνται με τις ομάδες αυτές; Τον πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων; Όποια πέτρα από αυτές που πετροβολούν το χώρο κι αν σηκώσεις, θα τους βρεις από κάτω.

Είναι επίσης τουλάχιστον κωμικό, αν όχι εξοργιστικό, να μιλάει για πάρε – δώσε με τη δικαιοσύνη η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος διώκεται ποινικά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και του είχε απαγορευθεί μέχρι και η έξοδός του από τη χώρα. Ένα θέμα το οποίο όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει ανοιχτό και αναμένονται εξελίξεις…

Σε ό,τι αφορά στο ύφος της
Keywords
Τυχαία Θέματα