«Αφιερώνω τη νίκη στους οπαδούς μας»

Για την πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ μίλησαν μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, η Ανθή Βασιλαντωνάκη και η Αποστολία Νούσια που εξήραν την παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού και τους αφιέρωσαν τη νίκη...

Κατάθεση ψυχής στο κλειστό της Λεωφόρου στην… Κυψέλη! Στιγμές Τάφου του Ινδού… στιγμές ανεπανάληπτες
με τον κόσμο να δίνει το ρυθμό σε ένα πραγματικά ρεσιτάλ κερκίδας που ενώθηκε με το πάθος και την αγωνιστικότητα των «πράσινων» κορίτσαρων του Γ. Ρούση, στο πέρασμά τους κατατρόπωσαν τον Ολυμπιακό την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Ένα «δίποντο» υπερπολύτιμο, μια νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου με ιδιαίτερη σημασία. Η παρέα της Μυλωνά χάλασε τις ορέξεις των φιλοξενούμενων, που ήρθαν στην Κυψέλη ως το απόλυτο φαβορί αλλά έφυγαν ηττημένες με 3-2 γιατί απλά οι «πράσινες» πίστεψαν στις δυνατότητές τους και έδωσαν τα πάντα στο τάραφλεξ για να κερδίσουν αυτό το ματς.

Δηλώσεις για μετά τη λήξη του παιχνιδιού έκαναν ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης, που μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα, η MVP Ανθή Βασιλαντωνάκη και η έταιρη ταλαντούχα ακραία, Αποστολία Νούσια, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού panathinaikos1908.gr:

Ρούσης: «Στους οπαδούς μας»

Γ. Ρούσης (προπονητής):

«Είναι μια μεγάλη νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνάει μια δύσκολη χρονιά. Όταν περιορίσαμε τα λάθη μας και πιέσαμε τον Ολυμπιακό στο σερβίς, οδηγώντας τον να παίξει με ψηλές μπάλες πάνω στο δικό μας μπλοκ, καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ μίλησε η εμπειρία του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την δική μας απειρία. Παρόλα αυτά τα κορίτσια το ξεπέρασαν και φτάσαμε στη νίκη. Η νίκη σημαίνει δύο βαθμούς για εμάς, και τεράστια σημασία στην ψυχολογία μας, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας για να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Φυσικά, την αφιερώνω στους οπαδούς μας».

Βασιλαντωνάκη: «Φανταστικός κόσμος»

Ανθή Βασιλαντωνάκη (διαγώνιος):

«Όλες μας θέλαμε να παίξουμε δυνατά και καλά σε αυτό το ματς και το καταφέραμε. Πιστεύω ότι πήραμε τα πάνω μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την στήριξη του κόσμου που σήμερα ήταν φανταστικός».

Νούσια: «Δώρο στον κόσμο»

Αποστολία Νούσια (ακραία):

«Δεν το περιμέναμε. Είχαμε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη. Μπράβο, μπράβο σε όλες μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο!», ενώ αποκάλυψε και τι είπε ο κόουτς πριν το ματς στα αποδυτήρια: «Μπείτε δυνατά, κάντε αυτά που σας λέω και δεν θα χάσετε».
Keywords
Τυχαία Θέματα