Προβάδισμα ο Αναστασίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αναστασίου για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και αναμένονται οριστικές εξελίξεις ακόμα και εντός της εβδομάδας.
Διάφορα ονόματα έχουν ακουστεί για το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο εκλεκτός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματίστηκε για το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού, ενώ φέρεται να είχε επαφές τις τελευταίες μέρες με
υποψήφιους για τη θέση του προπονητή της ομάδας, ωστόσο καμία από αυτές δεν ευοδώθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", αυτός που δείχνει να κερδίζει μέχρι στιγμής τη «μάχη» είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και οριστική συμφωνία εντός των επόμενων ημερών και ο Αναστασίου να κάθεται στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη περίοδο.

Όσον αφορά στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον Νίκο Λυμπερόπουλο για οποιουδήποτε είδους πρόταση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν ρίξει το βάρος στον Τάκη Φύσσα, στον οποίον αναμένεται να γίνει επίσημη πρόταση το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα