Μέχρι εκεί φτάνει...

Αυτός ο Παναθηναϊκός απλώς δεν μπορεί. Στην καλύτερη ημέρα του επιθετικά το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να κερδίσει έναν κάκιστο Πανιώνιο…
Όταν σε ματς δίχως αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, παίζουν μονότερμα τον Πανιώνιο αλλά δεν μπορούν με τίποτα να σκοράρουν, τότε το μήνυμα προς την διοίκηση είναι ηχηρό.

Μπορεί οι εκφράσεις του Φάμπρι που λειτούργησαν ως αφορμή για
να απολυθεί από τον Παναθηναϊκό να εμπεριείχαν βαριές λέξεις, όμως το νόημα έκρυβε μεγάλες αλήθειες που θα πρέπει οι διοικούντες να τις εξετάσουν αν φυσικά δεν επιθυμούν η επόμενη χρονιά να είναι "repeat" της φετινής.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στην Ευρώπη του χρόνου και για αυτό ευθύνεται πάνω απ' όλα η «μνημονιακή» διοίκηση που αποφάσισε να ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ, μην ανανεώνοντας παίκτες αξίας και απολύοντας άλλους στη μέση της περιόδου, αλλά και μην μπορώντας να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας απέναντι στις εχθρικές διαθέσεις του παρασκηνίου που βασιλεύει.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που έληξε ισόπαλο 0-0, το Τριφύλλι ήταν καλό. Δεν αρκούσε όμως η ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών, ούτε τα πολλά μακρινά σουτ για να νικήσει το «ταμπούρι» του Πανιωνίου και τον τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο που βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα.

Η κατοχή της μπάλας ανήκε στους «πράσινους» που ήλεγχαν συνεχώς τον ρυθμό του αγώνα. Με τον Μπαρμπαρούση να είναι ιδιαίτερα ορεξάτος, τον Ζέκα να τρέχει συνεχώς σε όλους τους χώρους, τον Φιγκερόα να θυμίζει στους φιλάθλους πώς είναι να βρίσκεται ένας «πραγματικός» φορ στην εντεκάδα και τον Ντίνα -που πέρασε ως αλλαγή- να αποδεικνύει πως έχει τις ικανότητες να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις είτε με σέντρες είτε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετό, ο Γιαννακόπουλος κατέβασε ρολά όποτε χρειάστηκε (τρεις αποκρούσεις με ανάποδο χέρι!) και το τελικό 0-0 έφερε τη γιούχα της κερκίδας, αφού σήμανε και τη... δικαίωση του Χρήστου Παναγόπουλου (θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος ευθαρσώς έλεγε σε διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ πως ο Παναθηναϊκός δεν θα βγαίνει στην Ευρώπη για λίγα χρόνια).

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 14 Απριλίου, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν έστω και τελευταία στιγμή να σώσουν τα προσχήματα μίας τραγικής αγωνιστικά -και όχι μόνο- χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα