Φοβούνται να πουν… Βύντρα

Βύντρα, ο μάγος: Ακόμα και μετά την αποχώρησή του, τα μεγάλα κανάλια... φοβούνται να αναφέρουν το όνομά του έπειτα από ήττες της Λεβάντε.
Είναι φοβερό αυτό που έχει κατορθώσει ο Λουκάς Βύντρα. Ούτε μάγος να ήταν. Ένας μέτριος και πανάκριβος ποδοσφαιριστής κατόρθωσε να κάνει άνω κάτω τον Παναθηναϊκό, να διχάσει τον κόσμο, να προκαλέσει απορίες για τους μισθούς του, αλλά και για ορισμένες εμφανίσεις του και παρόλα αυτά έγινε «ιερό τοτέμ» για την πλειοψηφία των media.

Το μεγάλο κανάλι λοιπόν, που ως γνωστόν συνδέεται
με πρώην (;) παναθηναϊκά καθεστώτα (που σήμερα «δεν ασχολούνται»…) μας εξέπληξε στο σημερινό μεσημεριανό του δελτίο.

Στις φάσεις των διεθνών αγώνων, ενώ η κάμερα εστιάζει στον Λουκά Βύντρα να μην μπορεί να μαρκάρει τους παίκτες της Ρεάλ ούτε... με τα μάτια, στην ήττα της Λεβάντε με 5-1 από τη «βασίλισσα», ο παρουσιαστής του δελτίου -με την αμηχανία εμφανέστατη στον τόνο της φωνής- δεν τολμάει ούτε να πει το όνομα του παίκτη.

Φυσικά, αν ποτέ κερδίσει η Λεβάντε, τότε το μεγάλο κανάλι θα θυμηθεί στα ρεπορτάζ του τον ποδοσφαιριστή και θα ακούσουμε ξανά τη «νοσταλγική» φράση «ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού».

Μετά το ρεπορτάζ από την Ισπανία ακολούθησαν τα στιγμιότυπα από το ιταλικό πρωτάθλημα. Εκεί δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να ακούσουμε για το «ελληνικό στοιχείο» του αγώνα Μπολόνια - Τορίνο (Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εναντίον Παναγιώτη Κονέ).
Keywords
Τυχαία Θέματα