Με Βύντρα στο ΟΑΚΑ - εκτός ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πήρε μαζί του στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και το Λουκά Βύντρα. Εκτός άφησε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Λεβαδειακό (05/01 - 19:30, NOVA) στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πήρε στην αποστολή εικοσιδύο παίκτες για το εν λόγω
παιχνίδι, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους ποδοσφαιριστές που φέρονται να είναι στη «μαύρη λίστα», εκτός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, κάτι που δείχνει πως ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν τον υπολογίζει ή θέλει να του δώσει ένα μήνυμα για τη φετινή απόδοσή του, έως ότου ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την περίπτωσή του και εάν θα φύγει για εξωτερικό (Ιταλία).

Ο Ρότσα πήρε στην αποστολή τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και τους Μπρούνο Φορναρόλι, Χοσέ Βελάσκες, Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι φέρεται πως είναι προς αποχώρηση. Αύριο θα ανακοινωθεί η 18άδα και λίγο πριν από τον αγώνα θα γνωρίζουμε τους έντεκα εκλεκτούς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά απ΄όσα συνέβησαν στο ματς με τη Βέροια.

Στην 22άδα συμπεριελήφθησαν ακόμα οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Τριανταφυλλόπουλος, Σο και Χουχούμης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ταμπάκης, Λαγός,Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και όπως αναφέραμε, ο Χριστοδουλόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα