Πέρες: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Τριφυλλιού»

Η Μαρία Χιμένα Πέρες βρίσκεται στην Αθήνα και δηλώνει πως επιθυμεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Παναθηναϊκού, πως θα παίζει με όλη της την καρδιά σε κάθε ματς και πως η ομάδα θα πάει καλά...

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Μαρία Χιμένα Πέρες έφθασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα,
έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην ομάδα. Η 28χρονη ακραία παίχτρια έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε πως θα παίζει με όλη της την καρδιά.

Η διεθνής Αργεντινή μίλησε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού panathinaikos1908.gr. Αναλυτικότερα:

«Αισθάνομαι όμορφα και άνετα που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να μάθω περισσότερα πράγματα για το Σύλλογο και την Αθήνα, που φαίνεται ωραία πόλη».

Για το πώς και πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στο Τριφύλλι, απάντησε:

«Ήξερα από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και από τη στιγμή που ολοκλήρωσα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Αργεντινή, είπα το ναι με χαρά και θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο στην ομάδα».

Τέλος, έδωσε και μια υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

«Εύχομαι πραγματικά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Συλλόγου, δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα πάμε πολύ καλά και υπόσχομαι να παίζω με όλη μου την καρδιά σε κάθε ματς και πιστεύω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το υπόσχομαι και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Την Παρασκευή η Πέρες θα γνωρίσει τις συμπαίκτριες της και θα κάνει την πρώτη της προπόνηση φορώντας τα «πράσινα». Να σημειωθεί πως η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου και τη συνεισφορά του Φορέα με τα κουπόνια που δόθηκαν στο ντέρμπι του ποδοσφαίρου με τον Ο.Σ.Φ.Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα