Green-ιάρης: Στην εμπειρία θα στηρίζεται ο νέος Παναθηναϊκός

Τον Παναθηναϊκό που θα μεγαλουργήσει το 2013-14 φέρεται πως χτίζουν οι διοικούντες από τώρα, αφήνοντας στο παρελθόν την κάκιστη φετινή χρονιά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, θα αποχωρήσουν οι περισσότεροι από τους ξένους της ομάδας και θα αντικατασταθούν με Έλληνες ή με ξένους παίκτες «στυλ Ζέκα», δηλαδή νεαρούς εξελίξιμους (και πάνω απ’ όλα… φτηνούς που «αν βγούν, βγήκαν» – αυτό δεν το γράφουν, το ξέχασαν).

Και επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, διαβάζουμε πως εκτός των ξένων που έχουν προβληματίσει φέτος με την απόδοσή τους, όπως οι Κάιπερ, Καζιγιάμα,
Εσπάρθα, Φορναρόλι, Μπουμσόνγκ δύσκολα θα παραμείνει και ο Σισοκό, ένας παίκτης που έχει αποδείξει (ιδανικό παράδειγμα το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, κόντρα στον ΟΣΦΠ) πως μπορεί πάνω του να στηθεί μία νεανική ομάδα και με την προσθήκη ορισμένων ακόμα ποιοτικών παικτών, να αποδώσει καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Οι Τοτσέ και Βιτόλο θα παραμείνουν μόνο αν δεχτούν γερό ψαλίδισμα στους μισθούς τους.

Μέσα σε όλα, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, στα τέλη της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός... έμπειρου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα προπονητή, δηλαδή του Γιάννη Αναστασίου.

Εκτός αυτών, έχει «παγώσει» η πληροφόρηση σχετικά με το πού βρίσκεται η υπόθεση Νταμπίζα και αν τελικά αυτή έχει «καεί» λόγω τον αντιδράσεων ή τελικά θα αποκτηθεί και ο... έμπειρος τεχνικός διευθυντής.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να διαβάσουμε, μόλις επιτέλους φύγει η φετινή περίοδος, ποιοι θα είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού για την επόμενη. Αν λάβουμε υπόψιν τις προ λίγων μηνών δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου σε Δ.Σ. της ΠΑΕ, λογικά του χρόνου ο Παναθηναϊκός ίσως εμφανιστεί βελτιωμένος και κατακτήσει την 6η θέση και από του παραχρόνου θα παλεύει με αξιώσεις για την έξοδο στην Ευρώπη.

Green-ιάρης
Keywords
Τυχαία Θέματα