Με «λαοθάλασσα» για το προβάδισμα

Να πάρει το προβάδισμα στη σειρά θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τη Μπαρτσελόνα σε ένα κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α..

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα σήμερα, 16/4, στις 21:45 (ΕΤ1), στην τρίτη μάχη με φόντο το final-4 του Λονδίνου. Με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, το Τριφύλλι θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να περάσει μπροστά, παίρνοντας προβάδισμα για τον μεγάλο στόχο.


Ο Αργύρης Πεδουλάκης «πονοκεφαλιάζει» με την περίπτωση του Τζέιμς Γκιστ, αφού ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Τριφυλλιού ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στην ποδοκνημική. Χθες, ο παίχτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δοκίμασε και σουτ. Η σημερινή προπόνηση θα είναι καθοριστική για τη συμμετοχή του Γκιστ, ο οποίος είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί με ένεση. Κατά τ΄άλλα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Στη δύσκολη προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του 20.000 φιλάθλους και άνω, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα και να στηρίξουν όπως αυτοί μόνο ξέρουν τους «πράσινους», πάντα σε κόσμια πλαίσια. Άλλωστε, σήμερα θα βρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ευρωλίγκας στο Ο.Α.Κ.Α., η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, και θα παρακολουθήσει εκ των έσω το μεγάλο παιχνίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα