Αλλαγές στο ρόστερ

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, που θεωρείται ο μόνος σίγουρος απ΄αυτούς των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Προσπάθεια και για Σισοκό...
Το ρόστερ του Τριφυλλιού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι βέβαιον πως θα διαφέρει σε σημαντικό βαθμό από το υπάρχον. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, με μοναδική σίγουρη παραμονή αυτή του Φιγκερόα. Παρότι λήγει το συμβόλαιό του, υπάρχει οψιόν ανανέωσης από πλευράς Τριφυλλιού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα», αφού υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

Από
τους παίχτες που ήρθαν αυτήν την αγωνιστική περίοδο, οι Καζιγιάμα και Κάιπερ και Εσπάρθα θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ και ο Μπουμσόνγκ, λόγω του υψηλού του συμβολαίου, θα αποχωρήσει από την ομάδα. Στη λίστα με εκείνους που θα αποχωρήσουν βρίσκονται παράλληλα οι Κουίνσι, Βελάσκες και Φορναρόλι. Στους Τότσε και Βιτόλο θα προταθεί μείωση συμβολαίου και από την απάντηση που θα δώσουν θα εξαρτηθεί το αν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό...

Στο Τριφύλλι θα κάνουν προσπάθεια να έρθουν σε συμφωνία με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ για να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο ο δανεισμός του Μπαρμπαρούση, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει ανεβασμένος.

Όσον αφορά τον Σισοκό οι «πράσινοι» φέρεται πως θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, παρά τις δυσκολίες. Το ποσό που ζητά η Βόλφσμπουργκ για την αγορά του θεωρείται από τους διοικούντες απαγορευτικό, αλλά -σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου- θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το δανεισμό του και να κρατήσουν τον Ιβοριανό και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα