Gia thn prwtia kai ton Mike

O Παναθηναϊκός με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου στο τελευταίο ματς στη Ρωσία επί της Κίμκι. Πλήρες κατεβαίνει το Τριφύλλι, ενώ αναμένεται αποθέωση του Μπατίστ από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο κλειστό...

Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα το βράδυ (22:00/ΝΕΤ) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο Ο.Α.Κ.Α. και θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για πρωτιά στον όμιλο στο τελευταίο παιχνίδι
της επόμενης αγωνιστικής εναντίον της Χίμκι στη Ρωσία. Κι αυτό, διότι η Καντού κέρδισε χθες στην Ιταλία την Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίστηκε χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ) κι έτσι, με νίκη σήμερα, ο Παναθηναϊκός φθάνει την ισπανική ομάδα με ρεκόρ 6-3 και λόγω της διαφοράς πόντων των μεταξύ τους αναμετρήσεων, μπορεί να την ξεπεράσει.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι «καίγεται» για τη νίκη και στο Τριφύλλι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα σοβαροί και συγκεντρωμένοι εάν θέλουν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα θα κατέβει πάνοπλη στο σημερινό παιχνίδι, αφού ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης που απουσίαζε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού, ξεπέρασε την κάκωση στο πέλμα και θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο.

Ομοίως, ο Στεφάν Λάσμε, δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στον αγκώνα του και θα αγωνιστεί κανονικά. Ο Γιόνας Ματσιούλις, παρότι προπονήθηκε χαλαρά, λόγω πόνων στο γόνατό του, θα είναι στη δωδεκάδα της ομάδας.

Ωστόσο, το πρόσωπο της βραδιάς δεν είναι άλλο από τον Μάικ Μπατίστ που επιστρέφει σπίτι του, έστω και ως «αντίπαλος» και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο που θα κατακλύσει το κλειστό για να τον τιμήσει και να τον ευχαριστήσει για την ανεκτίμητη προσφορά του τα προηγούμενα 9 χρόνια στην ομάδα.

Αν και ο αμερικανός σέντερ συνελήφθη για χρέη στην Εφορία και πέρασε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», πρόκειται να βρίσκεται κανονικά στο παρκέ του Ο.Α.Κ.Α. και να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό που λατρεύει, τους φίλους του, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού...
Keywords
Τυχαία Θέματα