Aποδοκιμασίες και ύβρεις στο αεροδρόμιο

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού οπαδοί που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, έπειτα από τη βαριά ήττα στη Βέροια. Έξαλλος ο Γιάννης Αλαφούζος από την τραγική εμφάνιση, ανακοινώνει τις αποφάσεις του σήμερα...

Η βαριά ήττα με 3-0 από τη Βέροια και κυρίως,
η αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών, προκάλεσαν την μήνιν των φίλων του Παναθηναϊκού. Περίπου δέκα οπαδοί του Τριφυλλιού, είχαν το κουράγιο να βρεθούν στο «Ελ. Βενιζέλος» και «στόλισαν» με γαλλικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αποδοκιμάζοντάς τους για την έλλειψη σεβασμού στη φανέλα.

Η πτήση από τη Θεσσαλονίκη αφίχθη στις 00:45 και στελέχη της ΠΑΕ είχαν προνοήσει, σε συνεργασία με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας και τους υπευθύνους του αεροδρομίου, να βγάλουν την αποστολή από την έξοδο των αποσκευών και όχι από αυτή των αφίξεων, φοβούμενοι αντιδράσεις από τον κόσμο. Ωστόσο, οι οπαδοί του Τριφυλλιού αντελήφθηκαν την κίνηση αυτή και από απόσταση αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.

Έξαλλος ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στην Αθήνα από τη Βέροια οδικώς, μη θέλοντας να ταξιδέψει με την αποστολή! Η εικόνα και η αδιαφορία των παιχτών προκάλεσαν την οργή του. Στο μυαλό του στριφογύριζαν διάφορες σκέψεις για την παραδειγματική τιμωρία των ποδοσφαιριστών, ενώ συζήτησε για όλα τα ενδεχόμενα με συνεργάτες και ανθρώπους της εμπιστοσύνης του.

Ωστόσο, αποφάσισε να μη λειτουργήσει εν θερμώ, και σήμερα, Δευτέρα 17/12, αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, αφού μιλήσει με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Το βέβαιο είναι πως κανείς δεν τον είχε δει νωρίτερα τόσο θυμωμένο από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος της ΠΑΕ και πως είναι διατεθειμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα ζαμανφουτισμού και έλλειψης επαγγελματισμού από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα